Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@anibas boze aj ja som pouzila cerstve maslo a brali ju z bratislavy do prievidze a mali ju v kufri, mam sa tiez bat? 😕 😕 😕 😕
čaute - po dlhej dobe sa hlásim - nejako nestíham, bola som aj odcestovaná, takže som sem nemohla prísť a pokochať sa krásnymi tortičkami. Chválim aspoň takto všetky, šikuľky veľké 😅
Ja som tento týždeň mala len 3 torty ( mala som 7 objednávok, ale nakoľko som musela ísť z deťmi na východ, a prišli sme vo štvrtok ráno, nedalo sa, zvyšok som musela odmietnuť )
Jak naschvál - nie som doma, tak sa roztrhne vrece s objednávkami a akonáhle trčím doma, tak ani jedna 😢
@yamahafazer podľa mňa si tá baba pýta za figúrky zálohu a keď jej ich vrátia, tak zálohu im dá naspňť ... pochybujem, že si na každú tortu kupuje nové figúrky. Alebo si ich kupujú zákazníci a donesú jej ich
@anibas aj do kremu, ci iba pod potah?
dakujem babulky tak teda budem to robit zaciatkom oktobra
ďakujem, vážim si pochvalu od teba, máš krásne torty. Je to Smartflex velvet.
@mizulienka prekrasna a to na boku vrchnej torty je tiez marcipan nejako vykorjeny, lebo to vyzera tak hrubo 🙂
@yamahafazer no mne ta podlozk apripada ako tenucky karton, to by som neriskovala ☹
@daducha no to sa mi nezda, ked ho mas ty stuhnuty, ze by im tiekol a bananmi to tiez nemoze byt, ked pridu, nech ti ju donesu, inak im peniaze ani nevracaj, len ked uvidis na vlastne oci, ze by sa s nou nieco stalo☹
@mizulienka no nadherna svadobna 😵
Dievcata prosim neviete mi poradit s tou doboskovou tortou? Uz som sa pytala... Urobila som recept co som nasla na nete a do cesta nesliel prasok do peciva ani olej. Ale teraz som ho upiekla a normalne jemne citim cukor tak mini hrudky ☹ a nechapem cim to je. Mozte mi poslat odkaz na recept co robite vy? Robila som tento: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15171
@yamahafazer tu ide o falošný parížsky

@vlada111 niečo prekrááásne 😵 😵 😵 aká hmota sú čierne ornamenty ? rozmýšľam o zlatých