Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lusil2005 hmmm nie je zly napad 😉 😉 😉
@lusil2005 joooj pockaj, to nie je moja torta...to ma este len caka, zatial mam iba obrazok 🙂
@mizulienka jaaaaj, no tesim sa na nu. tie perlicky by sa tam hore podla mna hodili. nebolo by to take hole, a torta by ostala jednoducha, elegantna... 😉
@lusil2005 dakujem, to by ma nenapadlo 🙂 vyskusam to urobit tak 🙂
@ikula2 - úžasné dielka @fatima30 - nádherná
@mizulienka - prekrássna torta
@mizulienka kde si našla ajuliaa výtvory, neviem to tu nájsť?
@vlada111 www.juliacakes.cz.....nieco neskutocne 🙂
@mizulienka ďakujem, len keby videli tie torty čo tu obdivujeme vy, zistili by, že som len slabý priemer 🙂
@mizulienka krásne kvety, nechápem, ako môže mať niekto také tenučké lupienky na kvetoch. Ale postavičky by sme vedeli také urobiť, nie? 😀
ahojte... babenky, ja mam taku sprostu otazku...ten recept na tvarohovy krem, ten s tym pudingom a zelatinou- ako je to myslene, ze zelatina za studena sa tam dava????
@adka_praha dr. oetker želatinový ztužovač za studena by to měl být, prášek se rozmíchá ve 100 ml vody a hned zamíchá do krému, nic se nazahřívá ani nevaří
@reruna dakujem 😵 😅
@mizulienka a co dát nahoru něco takového - to bylo dneska na fb
@katulkaaaaaa uz mam.. vdaka za vsetky rady...🙂
@mizulienka tak som spravila z 8 a Veru ocami som ho pridrzala aby sa neprehupol cez okraj a to bol asi 3 cm vyssie ako forma :D ale ustal to 🙂
@dm1 jej, tak ale prodávat tyhle pomůcky od firmy Zinuo za stejné ceny jako ty originály Wilton a pod. ... když pak člověk vidí, za jakou cenu to asi prodávající musel v nějakém vietnamském velkoskladu nakoupit.... to teda musí naštvat, když si to někdo koupí a pak vidí ty ceny jinde... Ono se to od těch originálů liší asi minimálně, ale jde o princip 😖 já jsem každopádně nadšená, mám spoustu nových pomůcek za cenu, za kterou bych koupila jednu sadu na gerbery "originál"
hladam sikovnu mamicku z ke,ktora pecie detske torty. chceme torticku pre synceka. dakujem

@dadka212 😀 😀 😀 si ma rozosmiala 🙂 robis nadherne torty a oni to isto vedia 🙂