Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@desmodka podobaju,su super 😉
Joj inak baby,je to take na figu,teraz ked odchadzame na vikend, tak som musela odmietnut 5 tôrt a ked sme doma tak mam jednu ☹ .Som zvedava co bude buduci tyzden.
Inak ideme na Moravu a urcite zabehnem k Tinťonom,tak ak by ste nieco potrebovali kupit, staci mi dat vediet a rada prinesiem.Teda ak budu nieco mat.V nedelu vecer sme spät 😉
Ahojte dievcence, som tu nova, zatial som len citala a raz sa pytala na dake postupy.... konecne som sa odhodlala a spravila svoju prvu potahovanu tortu🙂 bolo to pre piratsku oslavu 4-rocneho chlapceka....
Mozem sa vas nieco spytat? - Je aj vas MMF taky leskly a ako dosiahnete, aby ste ho v pohode a bez toho, aby bol taky lepkavy natiahli na tortu? Ja somsa natrapila , aby som ho dala dole z podlozky a casom bol stale viac makksi a makksi☹ takze sa s nim dost zle pracovalo...
ako docielite, aby vam figurky stali, alebo napriklad listky na kvetoch, aby stali?? Sorry za hlupe otazky, ale somzaciatocnik☹
Dakujem krasne🙂
@lamps nadherna torticka, ozaj krasna a tie kvietky musim aj ja vyskusat, vyzeraju super.
@desmodka krasna torta, ved ty si len nedavno zacala piect nie? krasne robis pokroky :0) ako si prosim ta robila kolesa, ze tam mas aj tu sivu?
@daducha mi hovor, mi ideme tiez prec a vcera som musela odmietnut 4 tortu, mi bolo tak luto, si este len budujem klientelu :0))) a taketo veci musim robit.
baby chcem sa este spytat, ked robite maslo+cukor+odrezky ako ten korpus rozmrvite? lebo mne ostavaju take hrudy v tej zmesi, aj ked to poriadne preslaham ☹
baby, ktore budete objednavat z toho ceskeho MMB? ja by som asi tiez.
@mrka2 Maji vsetko najlepsie k narodeninam, hlavne zdravicko, rodinnej pohody a nech sa ti krasne tehulkuje a potom bezproblemovo rodi 😉
@mizulienka ooo,dakujem 🙂 tak dufajme 🙂
ahojte
neviem, ci sa na mna este pamatate , pred rokom som aj s vasou podporou piekla dcere marcip. tortu z K2... kupila som ju v PD, lenze teraz idem piect znova bud. tyzden a dcera chce znova tortu z K2, ale ja uz byvam v Trnave a neviem, kde by som hmotu tu kupila.. Poradi niekto?? Pripadne okolie,alebo Hlohovec moze byt..kilo by mi stacilo ... DAKUJEM
dievcata, vcera sme boli v Tatrach a po ceste sme sa zastavili aj u Kamky. no nejdem ani pisat,ako sme bludili,napokon som jej musela volat,ze kde sa to vlastne nachadzaju... no chaos. ale ide o to,ze som nakupila milion veci,co som nemala v plane 😠 a to uz chcem pomaly prestat piect. 😝 tak teraz to musim odrobit,ale kupila som si zeesan,tak sa tesim,co to bude,az to bude 🙂 lebo uz tie maslove mi idu hore krkom 😅
@mrka2 co vsetko si nakupila? 😉
@katrin21 v Trnave teda v Hlohovci je novootvorený obchod s cukr. potrebami http://www.peciem.sk/
@mizulienka no rafiky stvorcove - vacsi, mensi, fixu, jedle lepidlo, pierka, podnosy, PDT, zeesan... no dost toho. a to som chcela len PDT. 😔
@vlada111 😀 je to bohužial pravda 😝
dnes robím 4 torty 😝 krava som 😝 ale 2 sú v pohode to budú slniečka jedno z toho DIA a potom jedna marihuanový list aj so žilkovaním, takže budem asi celú noc šúlať a kitty len nemám vytlačený obrázok podla ktorého budem vyrezávať, takže improvizácia 😅 som zvedavá ako dopadnem ale určite budem hore celú noc 😖

@dadka212 to by bola škoda, lebo ich máš špicových 😀