Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby, súúúúrne potrebujem poradiť....dnes idem plniť tortu, idem robiť šľahačkovo-pudingový krém, chcem sa spýtať, ak chcem, aby mi torta vydržala do nedele - treba šľahačku aj prevariť, či nie? Mám 33%nú. Ďakujem
holky jaký je přesně rozdíl mezi pravým marcipán 1:3 a 50:50? to je poměr mandlí nebo čeho?? já ještě s pravým marcipánem nedělala tak tu asi budu za trubku 😅 😀
@blizennec 1:3 chápu jako 1 díl mandlí a 3 díly cukru...
@zdenallicka dobre to chapes 😅
Zienky, ja som prave dorobila tortu na rozlucku so slobodou... Ani neviem ci ju sem mam dat - je to trosku... no ved ako na rozlucku so slobodou! 😅 Bojim sa ze niekoho pohorsim 🤐
@zlatat Nádherný medvěd Pú..🙂
@lusil2005 Tak to nejsem na tom zas tak špatně, když jsem to pochopila správně.. 😀
@lusil2005 Po dortech od \alionusky už mě asi nic nepřekvapí.. sem s tím¨!!!
@zdenallicka tiez som si na ne spomenula!!!! 😀 😀 😀 sme sa na nich s drahym rehnili 😀
tak dufam ze ma nikto nezbije 🤐 je to na zelanie, poslali mi foto s predlohou!!!! (nastastie, toto by sa tazko vysvetlovalo... 😅 )

@mrka2
@katy1979
@dm1
holky moc moc díky za radu, vyzkouším to 🙂 .