Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@petusko Ta bota je nádherná... 😵 Všechny dorty krásné, ale ta bota!!! 😵
@zdenallicka jeeeej, ani nevies ako sa tesim, ze sa ti paci 🙂 ta je este cerstva, pred chvilou som ju supla do chladnicky 😅 robena vo velkej casovej tiesni 😝 este niekdy som tak narychlo nerobila torticky, ako tento tyzden.
Vcera som dokoncovala tu s korunkou, so zivou ruzou a okruhlu so zltymi kvetmi.
este raz dakujem 😉
@petusko nadherne torticky a @zdenallicka ma uplnu pravdu botaska nema chybu
ahojte... chcela by som sa vas opytat, ci mate skusenost s maslom z Jednoty "Tradicna kvalita".... je teraz v akcii, tak ci sa oplati ho kupit viac.... dakujem... 😉
@katulkaaaaaa mal 3,3kg robila som podľa http://www.tortyodmamy.sk/content/fotopostup-na... a tvar som si vyrezala podľa obrázku..., vytlačila som, vystrihla a rezala 🙂 dotvarovala punčovinou, hlavne lícnu kosť a vlasy robila rezankovačom 🙂
@katulkaaaaaa a ešte korpus som piekla vo veľkom plechu z 8 vajec, prerezala jeden krát, dva korpusy som mala celé, jeden vyskladaný zo zvyšku, lebo celý sa mi už nedal vyrezať, tak bol z dvoch častí a zo zvyšku bola punčovina, neviem či ma pochopíš, píšem ako hotentot 🙂
Ahojte.Nestíham vás vôbec čítať, ale musím pochválit všetky tortičky.Sú proste nááááádhernéééééé. A chcem sa opýtať.Trasený krém robíte ako? 😨 Puding s ovocím a potom šľahačku alebo všetko spolu??? 😅 😅 😅 Dakujem za info.
baby taka primitivna otazka 🙂 kupila som si silikonovu formicku na babatko... a ako sa s nou pracuje?? 😅 natlacit hmotu a pockat kym tam stvrdne??? DAKUJEM
@desmodka presne tak,daj na pol hodiny do chladnicky a sup von,krasne babetko 🙂
ahojte nevedeli by ste mi poradit nejaku narodeninovu torticku na 60tku?je to taka modernejsia zenska...dakujem
prekrasne torticky, klobuk dole 🙂 pipik uzasny 🙂
baby, anketa... kto mate formicky na babetka - akej mate tu formicku farby?
@lusil2005 a preco sa pytas?

@katulkaaaaaa
@mrka2
Díky, holky..🙂 J8 mám problém hlavně s modrou a zelenou - Wiltonky mi nevyhovují kvůli odstínům... 😝 Asi si nějaké objednám..🙂