Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@anibas krásné všechny, ale ta kytara je parádní!
@zdenallicka škoda, zrovna jsem si objednala z jiného e-shopu...ségra jede v úterý ddo Kroměříže, jak je ta nová prodejna Dekordort, tak mi to tam vyzvedne a nebudu platit poštovné žádné
@mrka2 už ma to štve pretože samé mamičky ma poprosili aby som si spravila album 😉 že aké tortičky pečiem. Angažujem sa aj v charite ,keď som zhaňala dačo pre jednu maminu ta ma stopli že tu to nepatrí ☹ nie ? tak potom čo tu patrí ked formou inzerátu chceme pomocť maminám ktoré to naozaj potrebujú ☹
@lucula73 nemám postup ja všetko modelujem buď podľa pohladnice,fotky, námety z internetu a nejak z toho stále niečo vznikne 😀 napríklad čo som robila tom a jerry námet som mala z internetu no figúrky sa mi nepáčili ten výraz tváre Toma 😝 tak som hľadala kreslené námety a podľa toho skús najpšie sú maľovánky 😉
dámy mám dotaz. Tu potahovku si děláte nebo kupujete? Hrozně vás všechny obdivuju 🙂 a chodím sem čerpat inspiraci a dívat se jak to má vypadat.
já jsem úplně začátečník a ten falešný marcipán je pro mě vyšší dívčí.
na fotce je můj hruhý dort v historii. potažený čokohmotou. Mezi vašima nádhernýma dortíkama se stydím 😅 ale nějak se musí začít 😀

@anibas teda fakt krasne!
@domini25 dakujem 😵