Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
veru, ja som ku Kamke nakukla ako dávala lusilka linky ale drahé ako šlak...
DNES by mala dostať pani z MMB nový tovar, neviem či ho tam nahodí dnes alebo zajtra, tak potom ak niekto niečo ešte bude chcieť písnite mi do IP linky 😉 poštovné bude 50kč čiže asi 2eura a ja to potom na SK rozpošlem za normálne poštovné 😉
Baby, ja som vam taka pazrava!!! Konecne som si upiekla tortu, lebo uz ma vytacalo ze furt len peciem peciem a ked mam chut na sladke tak si nemam co dat... A chcela som si na nej vyskusat stencils... No myslite ze som vydrzala??? Ani som ju len nepotiahla!!!! Zerem ju len naplnenu, holu 😀 Ale je super!!! Velmi odporucam kombinaciu coko korpus + tvarohovo kokosova plnka. Chuti to ako koko 😅
@dadka212 baby fakt sa vam zda kamka draha?som si pozerala ceny ked som nieco potrebovala inde a mne sa nezdala draha 😕
@katulkaaaaaa mne sa tiez nezda draha 😕
@katulkaaaaaa zdá hlavne pri vypichovačoch...ale objednávam od nej hlavne podnosy, tie sú fajn aj farby, hmotu nie, lebo poštovné by ma vyšlo draho a to si radšej kúpim v tortomanii osobne...
@zdenallicka tak túto som už aj ja raz uvažovala, len som nemala príležitosť. Je naozaj nezvyčajná.
@lusil2005
@katulkaaaaaa no ja som len o vypichovacoch cinskych pisala - kedze kovac ich ma za 7,5 a ona za min.10. Floral sadu Kovac za 15,9 a ona za 22... A uz vobec nehovorim ze presne to iste je na MMB niekolkonasobne lacnejsie
@danciacik www.cukrarskepotreby.eu. On nema ale vzdy vsetky treba sledovat. Aj babatko ma teraz tiez za 10,5
baby,ako sa vám robí s ráfikmi?dobre sa v tom pečie?cchem si nejaké nakupiť a neviem ako to ide v tom.
@anibas ahaaaa, som myslela ze hovorite o tej klasickej jogurtovo slahackovej. a ty robis aku? len rastlinnu slahacku s jogurtom? to moze byt dobre 😵
@lucula73 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=28061 tu je na nu recept
@daniz hmmmm to tiez moze byt dobre. aj ten tvaroh to tak odlahci - osviezi... nabuduce skusim so smotanou, dakujem! 🙂
@dm1 hej hej, na napodobeniny je to fakt ze dost. a ten kovac ma teraz tiez tie zelene formicky, aj na perly... tie som unho kupila. su fajn.
@dajna11 ja uz peciem len v rafikoch, pecie sa mi v tom super.

co sa kamky tyka, ono to je vzdy tak, ze najprv si daju baby nizke ceny a potom postupne zvysuju ☹