Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vlada111 skusim pozriet, kedy to vlastne je a ako dlho, lebo na cely oktober mam uz objednavky na torty a potom odchadzame na vychod k rodicom 🙂
caute, vy dnes nepeciete ci co? ked ste toho tooooooooooooooooooolko popisali, ja som dnes dorobila maxi tortu, co ma cca26 kg , netusim ako ju prenesu a dopravia na miesto urcenia, bude mi luto, ked sa im cestou pokazi, ale nas zakaznik nas pan, este musim urobit jednu poschodovu krabicovu a jedneho simpsona a na tento tyzden koncim 🙂 5-poschodova+ postel+zirafa+torzo +svadba+simpson, aj by stacilo, nie, y som si dnes potiahla nocnu, len ta ozruta mi zabrala celu jednu chladnicku 🙂 tak idem dohajan papa
boxujem krémom torty o dušu - ja len 2 - 3-posch. a 2-posch. ááááále sa mi nechce - celý deň som riešila TOM a teraz ponocujem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
http://www.facebook.com/pages/Torty-a-medovníky...
a taketo pečie moja polovička zatial len pre rodinu
@zdenallicka jéééj super ďakujem, toto som presne hľadala 😵
@dada78 Bohužel ti víc fotek nemůžu hodit, protože mi nějak blbnul foťák..☹ Ale hoď si do vyhledávače třeba podmořské dno nebo Nemo a ono ti toho vyjede spoustu... 🙂
@dada78 Na MMB si do vyhledávače dej Nemo..
baby dakujem za nazor co sa tyka slanaka ja mam na to rovnaky nazor a tak som jej aj napisala ze dakujem za zaujem ale take torty nerobim a prsa su maximum co som ochotna spravit 🤐
@mizulienka aha to je pravda, na stretká môžu chodiť vlastne len tie kočky, čo nepečú veľa 😒
@vlada111 hihi no to by to potom vyzeralo, co? 🙂
to mam objednavky, co su nahlasene uz mesiac dopredu, eby som vedela skor, mohla som si to zorganizovat inac, nevadi, snad nabuduce 🙂b
@dada78 stale krajsie a krajsie torticky robis sikula 😵 a oni doobeda vyhlasovali kde bude vypnuta voda ja som isla akurat z obchodu tak som pocuvala ci nebude aj unas lebo som tiez akurat piekla
@yamahafazer ty mas tiez sugarveil krajku, ze? prosim ta, ako dlho to nechavas susit, lebo na navode pise 4 hodiny, treba tolko?
@mizulienka akurat ju teraz davam na tortu a ja si ju vzdy spravim vecer a na druhy den ju pouzivam 4 hod sa mi zda malo podla toho ako mas vlhko ci ti dovtedy uschne
@yamahafazer uff mne este len dnes pride a vecer chcem zdobit 😕
@ikula2
@reruna
@anibas tak to bol mega dort, akoze jeden den som piekla, druhy plnila a vcera potahovala, ale teda bola to makacka ble, hlavne ked sa mi to cele nahlo a musela som opravovat 😝 ale muzik povedal wauw, takze to je uz co povedat, tak dufam, ze aj pani bude spokojna a foto hodim v priebehu dna ked dokoncim este dnesne dve 🙂

@mizulienka musela by si sa spýtať, či sa dá ešte prihlásiť, kuk tuto http://www.tortyodmamy.sk/tvorive-stretnutie-v-...