Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
holky prosím vás jaké máte zkušenosti s potravinářeskejma barvama? Udělám třeba blankytně modrou? Nebo s těmato barvama je to prakticky nemožné?
jinak máte tu tak krásný dorty.. jste fakt strašně šikovný
@vlada111 😵 😵 😵 😵 to nie je pravda, ja som si ju všimla a keby moja príšerka nespala, určite tu híkame obidve !!! Barnik je náš milovaný, máme veľkého obrieho plyšáka aj pyžamko 😀 😀 😀 ale mám pocit, že keby sme mali Barnikovskú narodeninovú tortu, tak ju máme ešte k osemnástke, čo by nám ju bolo ľúto zjesť 😀 😀 😀 Je prekrásnaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!! Baby, vy ste úžasne šikovné, vždy keď nakuknem do vašej diskusie, skončím lízajúca monitor !!! 😀 😀 😀
@adka_praha preco, ved konik je krasny 🙂 a aj cela torticka je isto mnam 🙂
@mia114 ked deti spia 🙂
@adka_praha náhodou je krásna a ten koník sa mi velmi páči, vyzerá ako drevený, vyrezávaný 😵
babulky, myslite si, ze dokazem zafarbit hmotu na cerveno aj obycajnou potravinarskou farbou?
kurnik, myslela som si, ze este mam gelovku a kukam, ze uz mam len tmavoruzovu 🙄 a potrebujem cervenu 😒 chyti mi aj klasicka potravinarska farba? 😕 bo uz nemam cas ist kupovat do cukrarskych potrieb ☹

@yamahafazer - krásne tortičky
@mizulienka - krásna tortička a psík je krásny
@monika76 je ako živá waw!
@gabka75 @mia114 - krásne tortičky