Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka aj ja som zvedavá,čo vykúzliš....sa teším 🙂
@mizulienka špeciálne repete pre teba 😀 Kakaový krém bešamelový: 6 dkg hladkej muky, 6 dkg masla, spravit zaprazku, zaliat 400 ml mlieka, po zovreti odstavit....
po vychladnuti spojit s 20 dkg masla, 20 dkg praskoveho cukru, kakaom
@vlada111 specialne ti dakujem 🙂)))
@mizulienka nevedela vyrezala ako som myslela ze to je ok a dotvorila podla obrazka. vies ze sa vzdy bojime toho co sme este nerobili. tiez by som sa pri psovi asi pototo a nespala kvoli tomu. ja som macku napr. pred casom odmietla
@katy1979 ja som pani napisala, ze si to potrebujem premysliet, trapne, ale nevedela som, co ine jej napisat 😕 😕
Holky prosim vas na akých vahach vazite hotove torticky?
@pristela ja na detskej vahe ta je do 20kg. ale pokial viem tak baby na osobnej vahe. odvazis seba bez torty a s tortou.
@mizulienka tak ja som to robila pre kamosku a nerucila vysledkom. viem ze som pocitala s alternativou ze ked sa to nepodari tak peciem kruh s krtkom na vrchu
@dm1 no z tychto balikovych bola najlacnejsia, a mohla by som na nej vazit aj suroviny, co ma ale hooodne odradza ze sa na nej isto nebude dat vynulovat vaha trebars misky ☹ a zas mrkala som aj osobne, tie su ale len od 5kg vyssie 😒 by som chcela vsetko v jednom 😀 a za malo euráškov 😀
@lamps dakujem za odpaz na stranku ....toto sa mi zda super pre chlapa o ktorom nic neviem,a rodina povie nechavame to nas....takze uz len vybrat ktoru 🙂 hlavne sa spytat do akej sumy sa mam zmestit 😵
Holky a nějaká váha co ubere deset kilo není???,Tu bych potřebovala pro sebe 😀 😀
@jakelina 😀 😀 😀 ty si cislo 🙂

@lucula73 ja som tú pivonku už skúšala a nedopadlo to dobre 😀 . Ale tiež sa ju chcem naučiť snáď sa mi to niekedy aj podarí, že sa bude na skutočnú pivonku aj podobať 😅 . Ja som mala doma tiež také zúbkované srdiečko, používala som ho pri pečení vianočných medovníčkov a záhadne mi doma zmizlo 😉 .