Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Holky do kolko cm tortovnicky kruhovej robite tortu ked mam mat 2-2,5kg ? prosim prosim , vsak ja som taku malu este ani nerobila 😕
teraz sme došli z nákupov 😝 😝 😝 😝
no a je to tu , zas nieco nove, co ja ale nemusim , mate niektora prosim vas vyskusaný dobry receptos na doboškovu torticku?
a tak zatial co som mrk, dobosova plnka je vlastne to co robievam, ale ako sa trafim do tych mini korpusikov 😕
akurat mi pani pise ze ju nechce moc plnkovu-maslovu 😀 😀 😀 to ako sa da? ved doboska je sama plnka , no nie?
babeny chcem sa naucit robit s kliestikmi, ake pouzivate vy?? tu pani predava za super cenu tak chcem si este priobjednat len neviem ake a ani co ktore robia http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=49158979&tab=1

@lussy23 ta ruzova nie je moja..to som davala len priklad, ze tie prepletane pasiky dole su... Ja som robila tu srdcovu 🙂 dakujem, bola skvela...