Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby vcera sa mi pokazil stroj, ma skoro drblo , lebo teraz musim robit, len sa takym co musim drzat v ruke a trva mi vsetko straaaaaaasne dlho ☹
@zdenallicka ty uz odkedy pecies kolko ma krasnych toriet 😵
mozem sa spytat na tej torte s mackom pu mas taky strom ten si ako robila?je z oblatky?dakujem
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=18304216...
@zdenallicka - krásne @pristela oslík je aj vo fotopostupoch na TOM
@pristela kukni tu je fotopostup 😵 😵
http://cakes.anniesartbook.com/2009/06/scooby-d...
ta baba ma celko dobre fotopostupy 🙂
@adka_praha mňam, veru by som si dala.
@jakelina že je kraasny, a ja uz mala aj vymyslenu ruzovu tienovanu s fialovou, aaach jo
@zdenallicka ty si užasna, dakujem , si vzdy najdes cas pohladat , zlata to zena- aaale Fb ma vyviedol z omylu 😀 som si ta podla foto tu predstavovala stariu a tmavovlasu 😀 a ty táká mlada blond žubrienka 😉
@mia114 Majka krasne krasne, aj ja robim na zajtra polovnicku, ale ani zdaleka nemam take pekne listy a to mas jablcka? alebo zalude, nevidim dobre 😕
@mizulienka dakujem, mam tam zalude a mini tekvicky 🙂

ahojte... ja mam sice v chladnicke zachladenu potiahnutu tortu, uz len caka, kedy okolo nej perlet prejde, ale na to este cas... a zas ta zlato biela, takze tym vas ani neidem otravovat... ale 5 korun a najest by ste mi dali... 😀 😀 😀 😀 vcera si chystam ten zaklad na ten krem s bielou cokoladou... dnes rano otvorim chladnicku, ze idem zaliat cestoviny smotanou a co tam na mna zmurka??? smotana na slahanie... HA! taaaakze cele moje pripravy vcerajsie boli v prdeli, lebo som bola nepozorna a sekla som sa a dala miesto slahacky, varnu smotanu... 🙄 😅 ale nastastie mm mi pomohol situaciu zachranit, rychlo zbehol do obchodu... 😀 uff... teda ale porevala som si nad vlastnou blbostou...