Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Cessy,normalne to zostane..mne sa s tym robilo dobre...ja som robila toho psika s kakaom...kvetinky neviem,ale nemal by to byt problem. 😉
Teraz som iba pridala fotky... 😀 kuk.
jejda alionuska...to si zas kedy robila, je paradna, krasna 😨 , hotove dielo... 😉
Cessy,este v marci na Alenu.Ja som ju zabudla dat do albumu...skleroza moja! 😀 😀 Este ze sme sa bavili o tej kakaovej hmote,inak by som uplne zabudla..dakujem! 😉
je super a to si ako robila??ten korpus??nieco aj z puncoviny??moc sa mi paci 😵 😵 😵
Pockaj pohladam ten postup a hodim ti to sem...bolo to lahke... 😀
http://beruna7.rajce.idnes.cz/postup_vyroby_pej...
Tu je to dopodrobna! 😀
alionuska,pejsek je parádní,jseš moc šikovná,já budu ráda,když se mi povede potáhnout klas.dort 😉
Kijonkova,netreba sa toho bat...no a co aj keby si nepodaril,ale aspon snaha bola..a urcite bude chutit,ked to bude tvoje dielko..A aj ty sama budes mat zo seba radost! Ked to neskusis,nebudes vediet,ci to vies! 😀
ali,já už jeden dělala,v únoru pro malou.A až na pár dírek to šlo.Tak snad teď už to bude "perfektní" 😉 😀
ali no toto 😨
no holky ja uz mam vybrany dort i obchod kde co a jak koupit ale jsem na to teda zvedava 😀 i manza se hlasi ze bude modelovat tak to jsem zvedavava tuplem, trpelivosti zrovna neoplyva 😉
pozeram na to ... a najlahsie to veru nevyzera ☹
beruska tak sem daj link na tortu nech sa mozme na nu pozriet 🙂
http://picasaweb.google.ru/geraldinarevisdetort...
manza pry udela vcelky 😉
fiha berus, ta je veru pekna
🙂
no pockej to je predloha, buh vi jak to dopadne 😀 😀 😀 😀
prisla mi nejlehci 😕 tak snad se to povede pro zacatek..
dufam, ze potom das aj foto... 🙂
to nepochybuj, kdyz se to povede budu pysna a kdyz ne tak to po nekom hodim a to se teprv nasmejeme 😉
aj ja som po tej torte poškuovala...je postup aj na www.youtube.com..............
laluchova daj sem link kde konkretne to je...nemusime hladat 🙂 , teda aspom mne sa to nechce.. 😝
Takto sa robia vcelicky...
😀
alionuska.....a manual???
pozeram na to 😒 ☹ 😒
Som sa pomylila...tuto to je tusim... 😀
alionuska teraz je to ok
beruska...kukuk, super navod na vcielky 🙂
hned jdu juknout 😉 diky moc..
alionuska stetcom tam potiera ocka a kridelka.cim??neakym jedlim lepidlom?? 😕 😅

zdenallicka no parada, mozme sa ucit 😀 😀 😀