Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dadka212 no mne uz prisla po nu tak som rada
som vás prišla trošku prečítať sa tu rehlím, pridám sa ku tým nešikovným a keď mi vyjde čas tak skúsim niečo namaľovať na pobavenie 😀 .
Teraz kým sa mi chladia torty tak robím DPH-čko juuuj sa mi nechceeeeee. 😝
holky, když dělám z mléčného marcipánu.. můžu potáznout a zdobit až večer? přilepí se mi to? díky
@yamahafazer kraasne torticky, krstinova super 😵
@dm1 uuzastna svadobna, tie posta vicku su nadherne 😵
@mizulienka kraasna polovnicka , super zbran a gastany uzastne 😵
ináč ešte 4 torty mi treba a sa mi tááááki nechce - vidím to do 3:00 😠 😠
@mia114 dakujem, aj tvoja je krasna 🙂 citam, ze sa nam obom dobre robila, tak je super 😉
dakujem baby, inac brala som si inspiraciu z netu, teda z viacerych toriet a potom so to pdola seba pospajala 😀
baby, tolko mate este toriet? nahodou super, obcas by som brala aj ja viac, ja mam este zajtra jednu a potom az na stredu dve.
tak dort mám hotový, fotku dám zítra, ale tak jednoduchý dort a mě se taaak nedařilo.... 😠 😝
Baby z Ba, neviete mi spravit jedno babetko, nemam formicku a potrebovala by som na 22druheho , este sice neviem ci budem robit z babetkom tortu, buce to na krstiny, ale pre istotu sa pytam, ci by bol potom niekto taky mily a keby som ho potrebovala by mi ho spravil? 😅 😅
ještě jedna otázka holky nevíte proč mi ta mléčná hmota rychle tuhne? málo vody

@pristela heh no ale keď uvidíš moje "umelecké dielo" čo som namalovala tak sa nezdršíš smiechu 😀 ja bohužial malovať neviem, ale nejakú tú trávičku alebo niečo podobné by som mohla zvládnuť, a vyjde to potom aj lacnejšie ako všade nadžgávať hmotu...