Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@livia76 😲 😲 😲 to si sa teda namakala!!! a perfektny napad tie torticky ako stromceky. to vidim prvykrat! super! no mne by sa to veru nechcelo 😝 😝 😝 sikulka. a verim,ze zelenu uz nechces ani vidiet 😀
@alenv ved je uplne dokonala!!! no veru ani ja by som taku neurobila a to uz mam nejake tie torty za sebou 😕 perfektna!
@akme tak to je neuveritelna torta, velmi sa mi paci!!! naozaj krasa! 😵 😵 😵 aj tie kvietky neznameho 😀 druhu su krasne 😵
@swiss http://www.google.sk/search?q=frog+cake&hl=sk&b... je tam vela 3D,ale su tam nejake aj take klasicke celkom pekne 🙂
@katulkaaaaaa jasneeee, az do konca! 😀 😀 😀
@katulkaaaaaa ja ti ani neviem ako sa to ma podla spravnosti robit 😕 ja si 2D predstavujem tortu a na tom plochý obrazok a ako ho uz urobis je len na tebe, myslim 😕 myslela si , že kontury si robila spendlikom , abo co?
dakujem vám dievčatá za lajky 😀
@livia76 perfektny napad s tymi stromcekmi, ako si robila ten kraj, kliestikmi alebo si narezavala?
@mailli perfektna prvotina :0)
@lamps perfektna, krasne jemna a tie ruze :0) cim si prosim ta robila tie kvapky rosy?
@alenv toto ze je tvoja prva torta? je uplne perfektne potiahnuta, krasne vymodelovane no super
@akme krasne kvety a krasne farby
@mrka2 krasne obidve, krasna lienka 🙂
@livia76 - nádhera @adul67 perfektná @marci2305 - krásny @zdenallicka - náááádherná tortička @janulkamartinko - krásnučká
@lamps - krásnuučké
@mailli - krásna
@katulkaaaaaa krasne! ten Indian je super 🙂
@mizulienka děkuju moc.. je fakt, že mi to potáhnout šlo dobře.. a to nemám ani žehličku.. jen ruce😀 ale nastudovala jsem si jak na to, tak se to hned povedlo. už se těším na další.. jen musí být příležitost 😀 ale já si ji brzy najdu
@reruna jinak holky opravdu první a celkově jak první dort tak první potahovaný..
všem moc děkuju
@katulkaaaaaa povedla se moc, to bude radosti
@katulkaaaaaa ten indián je supééééér 🙂
@zdenallicka ten dort s Krtkem je nádherný, úplně do detailu propracovaný, nádherné barvy i papír na podložce sladěný, kolik vážil? Škoda, že si pro to nemohla přijít ta paní, co to objednávala, tam by byla reakce určitě plně jiná, ta paní měla držet ústa - však to neplatila ze svého, chudák ty - která ses na tom namakala a chudák ta, co to objednávala, jí bude nadávat celou oslavu a úplně jim zkazí radost 😖

dievčatá, nemáte prosím nejaké torty so žabkami na išpiráciu? Väčšinou som našla 3D, asi zle hľadám. ☹