Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka krásna je. použila si nakoniec tú kovovú vykrajovačku?
@mizulienka prepanajana,aka hrubka.. nebila.. 😅 no ja na tej materskej nacisto zblbnem. no ved ty najlepsie budes vediet,aku das farbu, vsetky tvoje torticky su napokon krasne 🙂
@kuspitka nepoužívam mliečny marcipán,najviac používam MMF postup je na prvej strane tejto diskusie
@vlada111 krásne šikulka dobrý nápad a hlavne móóóóc ušetrených euráčov
@mizulienka namiesto a malo byť ale silnejší alebo slabší..........
mám teraz robiť štvorcovú tortu 30x30 na ňu macko Pooh a jeho kamoši. ale neviem čo s tým štvorcom keby som z jedneho rohu vyrezala trojuholník, potiahla ho a tak poukladala tie postavičky aj do toho výrezu aj hore na ten trojuholník bolo by to pekné? dík
@zdenallicka krásna je, krásne farby, vydarená 🙂
@janulkamartinko prečo skromnú, na tých postavičkách si sa namakala.
@dm1 diky 🙂
@mizulienka presne. a ked nenapisem, tak sa veru aj trikrat otocim do obchodu a naspat 😝 este ze to nemam daleko 😀
@zdenallicka to sú kravy, to vôbec nerieš. Určite sa dobre naládovali tvojou tortou.
děvčata nevíte kde je více fotek dortů motorek?
@vlada111 ja sa uz dlho zhanam po dobrom recepte na marlenku, ak to nie je nejaky tajny rodinny recept, hodis ho sem prosim 🙂
dakujem
Ahoj holky, jdu si k Vám zase pro radu, doufám, že vám to neva 😉
Jako zkušených se Vás ptám, myslíte že je pro začátečníka těžké potáhnout marcipánem dort ve tvaru podkovy? A nemáte nějakou inspiraci dortů - podkov? Je to na oslavu 55tych a 65tych narozenin

@dm1 je krásna, a kto ju vymyslel, tým sa netráp. Je toľko tort na svete, že vyrobiť originál je dnes umenie. Môj manžel je dizajnér a niečo navrhne a po čase nájde podobné na nete 😝