Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby, prosím vás ako farbíte ak farbíte obyč. farbami z drogérky? ja som išla vyskúšať svoju prvučkú ľaliu, no s farbením som stroskotala...mám iba gelové a potom tie obyč. farby, nasucho mi to nedržalo a keď som dala alko, tak to nieje vôbec také ako chcem 🙄 či treba iba práškové? Ď.
@mizulienka urob jej tu pivonku ktoru uz dlho chces urobit na torticku 😉
Ahojky baby, chcela som Vám všetkým poďakovať.. v nedeľu sme krstili našu dcérku a ja som jej piekla tortu. Torty som už piekla i predtým, ale nikdy nie s marcipánom, stále len s čoko polevou... samozrejme pre moju princeznu som chcela krásnučkú... a na základe Vašich rád, ktoré som tu v sobotu narýchlo prečítala sa marcipán i torta podarili... samozrejme chybičky sa nájdu (a spústa, nabudúce budem musieť riadne "vyhladiť" podklad!!!!) , ale ako moja prvotina to dopadlo ok a všetci chválili, mama nechcela veriť, že som ju robila ja 🙂 Takže ešte raz všetkým ďakujem!
dakujem dievcata, aj ja mam na to taky isty nazor 🙂
@dm1 Dani objednala som si konecne tie silikonove zilkovace na pivonku z cukrarskych pomocok...inac, ako sa to pouziva??? 😀 😀 😀 😕
@zdenallicka škoda, že si tak ďaleko, tie žabky sú nádherné. Ja na žabky trpím, má plavecké jasličky Žabiatka, hneď by som si takú na výročie objednala! 🙂
@mizulienka tak predsa si objednala si pisala ze uz nemozes 😀. neviem ako sa robi s tym konkretnym ak je z oboch stran teda 2 casti tak vyvalkas na tenucko pritlacis zilkovanie z oboch stran a vyrezes a je to. alebo najskor vykrojis, stensis a potom otlacis zilkovanie zalezi ake to budes mat hrubo vyvalkane a ake to chces mat
@zlatka10 Ty žabky nejsou moje.. 😀
@dm1 nemohla som odolat 😀 strasne 😕 mna ten torty biznis znici 😀
@mizulienka logo bych nedávala a zdobení kytky nebo artistry bude super
@broucek2 dakuje, tak je rozhodnute :0)
@zdenallicka neva, ale sú super, vďaka aspoň za foto 🙂
@mizulienka pracuji v bance a asi bych nebyla nadšená, kdybych dostala dort s logem za moji ochotu, pokud by to nebyl dárek přímo od zaměstnavatele
@mizulienka ani ja nie som za logo.
@mizulienka Luci hoď sem prosím link aké žilkovače na pivoňu 😉
inak baby pislala mi kamila z MMB ze bola na tovar a ze uz ma aj tu zelenu podlozku. tak este kittynky a posle nam to 😵
Holky, nepoužíváte někdo toto http://www.dortisimo.cz/eshop/pomucky-na-modelo... ? Jaké máte zkušenosti?
@vlada111 Vladi take nieco
http://www.cukrarskepotreby.eu/predaj/1258/Peon...
snad s tym budem vediet narabat, lebo somsi zobrala aj vlci mak 😀 😀 😀

@mizulienka ja tak isto ako danka. logo by som vynechala, hore nejaky velky kvet a po bokoch artistry... 😉 krasne, elegantne.