Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dadka212 Dani dakujem za balicek 🙂
inac ja som si objednala ajsilikonovu formicku na stromceky,ale nevsimla somsi, ze to je taka malicka, to su iba nejake ani nie 5cm stromceky 😠 malinke...
@mizulienka no ja som tiež bola prekvapená, že je to hrozne malé, ale ja že asi si to také chcela som neštudovala všetky linky aké je to a to velké....
@mizulienka jj preto som nebrala tu formicku bielu lebo ta modra je vacsia a aj sa mi viac pacia tie stromceky
@mizulienka 😀 a tak na okraje torty to nemusí byť zlé...
ja som skúšala tie perly a katastrofa, ja som hrozne lavá na tie pomôcky 😀 😅
@mizulienka 😀 . Ja poskulujem dlho po tej modrej ale zase 16 eur sa mi zda zase trosku moc za 2 stromceky 😝
@dm1 ja som to niekde videla aj lacnejsie, len keby som si vedela spomenut ze kde a nemam teraz cas studovat kazdy obchod, ale snad si so konca roka spomeniem 🙂
@dadka212 ja som to hend vyskusala, oni su strasne zlate, take milunke, ale ako vravis, asi iba nejak na okraj torty 🙂
inac s tym patchworkom ja som tiez strasne lava, ja som to skusala uz hocijako ale mne to nejde a tolko toho mam 😠
baby, ja som sa vcera v noci trapila s bocianom, a zase som ho spravila vlkeho ako vzdy ked robim postavicky spravimich strasne velike, neviem nejak robit male 😅 tak snad to bude v pohode na torte.
ozaj baby viete co som objednavala od Kamili, tak som sa tesila ,ze budem to mat doma a vcera mi povedali ze to prislo poskodene ze tak to neprebrali,ale nedozvedela som sa ani ako velmi poskodene ani nic ine a ja len dufam ze je to niekde napisane preco to neprevzali a nie ze sa to len tak vrati kamile,juj som ztoho nestastna
@mizulienka no hádam sa to naučím a patchwork asi objednávať nebudem, dinosauri mi úplne stačia 😅
@miciatko fúha tak to je smola...hádam sa to nejako vysvetlí
som jej vcera pisala ze co sa stalo a akurat mi Kamila odpisala ze kukne na to ,prebali to a posle este raz , juj zlata to zena a este pisala ze sa jej to stalo prvy raz
@katrin21 perfektná
@dadka212 - krásnučká @anibas - je krásna
@yamahafazer - nádherná torta
@katrin21 super prsia 🙂
@yamahafazer kraaasna madagaskar torta 😵
@dadka212 jeej, perfektna dinova 😵 😵
Ahojda, jdu k vám jen pro radu, nebo tedy spíš mám prosbičku, nedělala jste některá patrový dort, který byl složen z těch dvou nejmenších dort. forem ? Pokud ano, nemáte foto, jak to vypadá? díky moc

Hihi, akurat kukam, ze s lusil byvame vedla seba 😀 si aj do okna vidime podla mna 😀 😀