Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby ja som si až teraz uvedomila, že od rána som makala na torte pri teplote 16 st. 😨 😨 😨 A ja že čo ma bolia kríže a neviem sa ani zohnúť 😒 prípadne vystrieť
Olajkovala jsem všem dorty, krása. Já jsem míchala míchala a míchala a nakonec mi místo takové jemné béžové nebo vanilkové vznikla jemně oranžová, taková broskvová. Tak už to kašlu a nechám to tak a vyzkoušela jsem na spodní lem ty tulipány, už jsem je jednou dělala a dnes mi to vůbec nešlo ze zabarvené hmoty, tak jsem to nakonec udělala z bílé. 😉
@pristela tie staniatka su bozske 😉
@pristela žlutou jsem dala a trochu hnědé a nakonec to byla spíš oranžová, tak nevím jestli mám špatnou žlutou??? 😝 😝 Nebo to udělala ta hnědá, teda kakao, protože já barvu nemám. Pořád to bylo jak světlý citron a ne vanilková a s hnědou to byla zase trochu oranžová. Ale já myslím, že se to ke skořicově prostřené tabuli hodí taky.

@mariann2 to som prvýkrát skúšala - fantázia zapracovala, pokazila som asi polku uhorky, ale s druhou to už ako-tak išlo 😀