Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dm1 ti asi poslem mojho najmensieho, nebudes stihat chladnicku otvarat a sporak vypínať, som si vcera ukrojila z pracovneho casu, ze ench maju radost a aj ma vidia inde nez v pracovni a urobila som im z 2davok palacinky, pak som sla makat a za dve hodky uz nebola ani jedna palacinka! sa mi usla len jedna prva 😖
@zdenallicka jezis zena nesi tehotna???? 😀 😀 😀 😀 😀
@zdenallicka nějak to dopadne, ten šlehačkový se ti podaří 😉
@lusil2005 no nechcela som byt az tak okata, ze párky 😀 😀 😀 😀
@zdenallicka jo to s tym malinovym a tvarohom by dokopy slo myslim v pohode 😉
Hele vám to nejde k sobě?? Jahody, čokoláda a tvaroh???
@zdenallicka tvaroh s pudinkem může být a do toho ovoce - mňam
@lusil2005 Bohužel nee.. Už tři a půl roku na to čekám... 😠
@zdenallicka to mi ide, ale ten rum mi tam nesedi 😅
@zdenallicka no mne jahody s tvarohom ano , ale s coko asi ani nie
@zdenallicka nám už dnes jde k sobě úúúúúúúúúúúplně všechno 😉 😉
chudák holky co sem prídu ráno čítať 😕 😝
@zdenallicka bud jahody a maliny s tvarohom, alebo tvaroh s coko...
@pristela No já jsem myslela jeden krém tvaroh+ jahodový jogurt + jahody a druhý pařížská šlehačka... 😕
@zdenallicka určitě se dočkáš, držíme palečky 😉
Vy se mi smějete, ale já jsem fakt v pasti... 🙄
@zdenallicka no kazdopadne asi by som bez rumu...
Já už mizím do postele, naše děti mají prázdniny, tak já vytáhnu paty z kuchyně jenom když jdu na záchod 😀 😀 V jednom kuse něco žerou, tady v té domácnosti nemá šanci vůbec nic, aby to bylo prošlé 😀
@jakelina 😀 😀 😀 😀
@zdenallicka pockaj pockaj. uz v tom je gulas... mas moznosti: jahodovo-malinovy s tvarohom, parizska slahacka, slahany nad parou (coko alebo vanilkovy alebo karamelovy)... VIDIS! co takto parizska slahacka a karamelovy slahany nad parou. to by mohlo ist k sebe.
@zdenallicka a nemáš doma Nutellu, že bys jí to tím mázla a má krém hned 😀 😀 a nemusíš špekulovat. Nebo ještě mě napadlo Tesco, tam mají celou noc, můžeš dokoupit co ti chybí.
Toto je snad nejukecanější téma na MK, za jeden den více než 10 stránek, a to nepíšete žádné romány, neuvěřitelné 🙂
Ale jen tak dál, já vás v rámci možností čtu a inspiruju se a kochám a závidím, jaké jste šikovné. 😵
@zdenallicka puding tvaroh a ovocie v pohode ale tiez mi ta kombinacia s karamelom nesedi. aj ked mozno by sme sa divili aka to je dobrota a my o nej nevieme
@lusil2005 ty mas zlate dieta toto nepoznam. ja mam uvrestane dieta a este ho to nepreslo. tak poctivo cakam a cakam a nic. odmalicka nespaval nikto mi neveril az ked to nevideli na vlastne oci. on uz v porodnici nespal ale vrestal.
@jakelina no tak na to sa odhodlavam tiez. ale uz sa ako tak naucil ze ked sa zobudi tak ziadne prso vacsinou je v pohode. len ja mam chut ho odstavit uplne. len sa neviem na to psychicky pripravit

A co malinový nebo jahodový pudinky, vyšlehat s tvarohem? K tomu ta pařížská šlehačka... Lepší??? A potřu jenom máslem s cukrem a rumem... COOOO???