Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Hej, můj neoblíbenější drink je mojito a gin (panák), 1,5 dl tonicu a 1,5 dl rybízového džusu, hodně ledu a citron... 😵
@katy1979 😀
@zdenallicka už si sa rozhodla pre nejakú plnku
@zdenallicka tak to ta berieme do party 😀
@katy1979 to si na tom dobre ked ješ poťahovky , ale co ja tu robim popri vas... 😀 😀 toto ak zajtra zákaznícka predýcha , tak ju obdivujem 😕
no ked sme uz pri piti mne chuti vsetko miesane jeden cas to bol sex on the beach jasne ze mojito a este mai thai to je moje. a ked ste este neskusali skuste lambordgini ale to sa miesa priamo na bare. ale vrelo odporucam
baby vy teda dnes perlíte som sa s chuti zasmiala 😀 😀 😀
@dm1 moj najmensi ma narodky 6.1. som zvedava aku tortu bude chciet, bo uz rok mi hovori ze chce tortu strom 😨 😨 😨 malinko nechapem aký, a kde to nabral a ani som si to nevedela predstavit , ale nedavno tu niekto daval stranku s najkrasimi tortami a tam bol neskutocne krasny strom , len sa mi to nedalo stiahnut ☹
@pristela tak nasla som tu co mi kamoska posielala a je to tato ista co mas ty 😉 . Ak sa ti nedal ulozit obrazok z nejakej stranky tak si skopiruj celu obrazovku ked tam vidis ten obrazok a v programe klasickom malovani si to uz len orez - uprav. Staci stlacit CTRL + PrintScreen a potom vlozit do malovania
Vy jste toho včera teda popsaly 🙂
Holky jak dlouho vydrží v dortu ten třesený krém - když je tam vlastně neuvaření šlehačka? Když naplním jeden den dort a my jíme dort pak většinou dva dny - to je 3 dny celkem, vydrží to? nebo dělat jen menší dort, aby se snědl na ten druhý den celý?

@katy1979
@lusil2005 že ráno 😀 čo to je ? a hlava z mojitka neboliiiii 😉
@zdenallicka 😀 😀 😀 no to by si sa načakalaaaaaaaaaaaaa 😀