Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Dodělala jsem krém do dortu a olizuju se tady až za ušima. Včera jsem zkaramelizovala 100 g cukru krupice, zalila šlehačkou a do toho rozvařeného jsem dala rozpustit bílou čokoládu a nechala v lednici. Teď jsem našlehala 1,5 másla a do toho zašlehala tady tu dobrotu. Ten krém je boží, strašně mi chutná. Než jsem tu směs dala do másla, tak jsem to prošlehala, aby tam nebyla třeba nějaká hrudka a hned to začalo krásně houstnout. Určitě by byl dobrý krém i bez toho másla, ale já bych to měla málo a chci takový pevnější krém, protože ten dort povezu daleko.
@jakelina jeej to vyzera super, prosim napises mi presne pomery, ved vies, ja musim mat cisla 😉 dakujem
@mizulienka ako ta prosim ta napadla taka kombinacia? to asi po tej vcerajsej nocnej debate 😀
@mizulienka 1 šlehačka 33 %, 100 g cukru krupice, jedna bílá čokoláda Orion, 1,5 másla. Může určitět být i bez másla, ale to pak udělat z dvojité dávky.
@monika76 a jéje , hlavne sa drž 😉 ja prešla tiež hodne hnusným obdobím ☹ ale uz je dobre a ono to pomoze istym smerom tebe samej, teda aspon mne to pomohlo v spravaní sa k ludom atd...
@bzucinka2 tak to ti želám hodne vela času 😀 a síl v hádzani takých linkov sem, ja by som celkom uvitala takuto silikonovu vec , ale lacnejsiu pretoze by som to chcela ako jednorazovky nie na viac pouzivani, no nemam cas na haldanie na nete ☹ ☹ ☹ mozno by take cosi mohlo byt pri vyrobe mydiel ....
@monika76 Krásné dorty..🙂 A držím pěsti.. 😉
@zdenallicka Ďakujem

holky a ja potrebujem bud 4pary ruk , alebo 80hodinovy den , alebo 4zienky, ktore by pracovali len za pekne slovko 😀 to nemáte , prosííííííím,aj poslúchať budem 😝