Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
uz je aj program na stretko v TN http://www.tortyodmamy.sk/stretnutie-trencin-pr...
mozem do plnky pridat namiesto masla heru?
ahojte, chcem sa opytat, nerobite niekto tortu na objednavku? potrebujem dcere na oslavu prveho rocku a baba co robila torty tu tak uz nerobi pre druhych, viete mi pomoct? idealne Pezinok pripadne BA a okolie
@vierkasteffi no ak vam take chutia tak kludne ja take veru nemozem a ani by som to nezjedla mne to smrdi 🤐
@dm1 lebo ked som ju vyslahala bola dobra a potom sa zrazila, a este sa chcem opytat aku znacku masla mozem dat?
Zienky, nemate niekto nahodou postup na modelovaneho skrecka? 🤐
@vierkasteffi ja pouzivam rozne masla dolezite je aby boli 82% ale najcastejsie z kauflandu. ale niekto heru pouziva normalne zalezi co komu chuti
@miciatko tak ta je dokonalá, máš ji krásně ozdobenou 🙂 😉
dakujem za odpovede
@dm1 mne skor vadi to ze sa mi zrazila plnka ☹ a v poslednom case sa mi to stalo 3x predtym sa mi to nikdy nestavalo preco sa mi to stava teraz
Babky, ja normálne idem piecť cibuľu -tortu synovcovi, on cibuľu neznáša, tak aby mala sestra pocit, že aspoň raz
zje aj cibuľu 😀 😀 😀 . No a bud. týždeň idem robiť jachtu a nejakú tortu pre chlapca na 1. rok. Tak som zvedavá.
Ja som začala používať maslo z PL je omnoho lacnejšie a vynikajúco sa s ním robí...
@vierkasteffi někdy je to máslo už zmražené a pak se srazí, záleží jak to skladují v obchodech. Když se ti to stane, tak trochu nahřej nad parou a znovu prošlehej.
@vierkasteffi a skusala si ju napravit? nachvilocku do mikrovlnky tak 10 sekund a preslahat? mne to zatial vzdy pomohlo. Alebo zaslahat cele to zrazene pomaly do trosku masla tak 50g staci a ono sa to krasne spoji
no moja svokra sa zase priserne boji mysi a ked som robila tortu mysky na syre tak povedala ze z nej nezje ani kusok 😝

baby moje tak vcera som sa popri malom bavkala s kazetou a mooc sa mi paci,je to moja prvotina tak kuknite