Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@tamichloe dakujem, za opchvalu, veru su aj to torticky 🙂 😉
@lucula73 hej hej ake pilky???? nieco mi uniklo???? 😨 😨 😨
@vecernicci dakujem, praveze ten pes sa mne moc s tymi fuzami nepaci 🙂
@adul67 Hodila som do googla, ze ADVENTNY PERNIKOVY VENIEC a dala som to hladat iba v obrazkoch.
fuj je mi zle. som vyzierala slahackovy krem s mascarpone. najprv len slahacku s cokoladou a potom aj s mascarpone. 😝 teraz by to bodlo zajest nejakym kyselym salatom
@danciacik zistila som ti ten bosch segra má MUM 46CR1 ona má nerezovú misku, mlynček na mäso nádstavec nato na mlynčekové koláčiky, mlynček na mak , orechy má k tomu aj na kokteily a rôzne nádstavce ako hnetač šlahač atd a do toho robota si môžeš postupne dokupovať ako lego skladačky hocičo
Ja mám pilku z ikei ale tá nemá zúbkové tie struny ale obyčajné vy ich máte zúbkové???? A ten otočný tanier z ikei používate na torty ked ich zdobíte? a potom to prekladáte?
@rainbow0508 ano pozerala som tam a už aj vyzdobila
@adul67 Tak to by chcelo aj tie fotky, ze ako sa Ti to podarilo 😉
@monika76 - prekrásne @katulkaaaaaa - krásna @vecernicci - krásnuičké @miciatko - nádhera @pristela - waw! ja som si myslela, že je tto skutočné. nádhera @dajna11- krásna @mia114 nádherné torta i postavičky @petusko - krásnušká
@dm1 teď jsem koukala, že mám v receptu ještě pudink z půl litru mléka, 4 pl cukru, 2 van. cukry a pak smíchat s 300 ml ušlehané smetany a 250 g tvarohu a přidat ztužovač želatinový. Je fakt dobrý, ale může se dělat i bez toho pudinku. Dávala jsem ho do dortu srdce, jak měli tu silikonovou formu červenou v lidlu někdy na jaře a dávala jsem 4x korpus a 3x krém, ale nevím přesně jaký má průměr, ale na 22cm by měl stačit. Když bude bez pudinku, tak bych dala tvarohu a šlehačky víc, když tak bude mít malej pribiňáka 🙂 😉
@rainbow0508 určite zajtra ju sem hodím lebo mi nefotí fotak pri umelom svetle ale moc sa neteš
😒
@lukika já taky nemám zoubkovanou pilku, koukám,že už ti jde otazník? 😀 😀
@lusil2005 to bolo dnes ako kgb saaakris 😀 akoze hovorim braskovi dam ti jej cislo, dohodnite sa , a on nieee, ja ti zavolam, ty zavolas jej a potom mne 😀 😀 😀 no tento postup 3x 😀 ale som rada zajtra preto k nim idem 😀 len si trieskam hlavu o ten otocny stojan 😖 ☹ ☹ ☹ ☹ aach joo ☹ a lusil kujeeem nezabudni pak tu sumu dodat 😉

@dm1 pozri http://www.brydova.cz/techniky/7-techniky/630-v... ked tam otlacis fimo, otlacis tam aj hmotu...