Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
zacinam byt zufala... ako docielit aby skrecok nevyzeral ako mys???? 🤐
ahojte kočky. Pána to nemáte spania.
@lusil2005 to čo za objednávku máš moja?
Ja robím psíka ale tkaého podľa fotky čo mi poslali takej plyšovej hračky, ale nakoniec nemá sedieť ale ležať a má mať okolo 4 kg. Už sa chladí poobede budem poťahovať.
Inak ten nový robot to je taký môj zázrak, ani okolo manžela toľko nechodím a sa neusmievam 😀
Baby potrebovala by som vykrajovačku snehovú vločku neviete kde zoženiem najlacnejšie?
@reruna stačí dát do krabice, ale u nás se snědí vždycky hned ani nestačí pomalu vychladnout a to jim fakt dělám ze tří dávek najednou, mám doma tři kobylky 🙂 😉
@lusil2005 hele našla jsem pěknýho křečka http://www.dorty-zpm.cz/dorty11.html
@vecernicci ještě se zeptám, ty vysoké svíčky na tom věnci se dají i zapálit? nezničí se pak nějak ta poleva na tom perníku, neteče na to ten vosk? A jak tam ty vysoké svíčky připevňuješ, polevou? nebo je lepší tam teda dát ty malinké v kalíšku a zapálit jen tak symbolicky na chvilku?
@reruna normálně je přilepím polevou a drží jako přibitý, ale musíš dát tý polevy trochu víc, aby se to zespoda jako přicuclo 😉 a normálně je zapalujeme, kupuju ty svíčky, co odhoří jako dovnitř udělají takový kalíšek z té obvodové barvy a nikde nic neteče a když, tak to stejně po vánocích namočím pro slepice, my ho už pak nejíme 🙂
@vecernicci no mě nejde o to jezení, na to jim upeču zvlášť , ale spíš, aby se to nezničilo, když už si s tím budu dávat práci 😅 tak jsi mě uklidnila s těmi svíčkami
@vecernicci tak som zdemolovala tu moju tlstu mys, a snazila som sa urobit toho skrecka, ale teraz sa to podoba skor na dinosaura 🤐 asi sa im vyprdnem na skrecka! 😒

a nakoniec cokotransfer chytil 🙂 nastastie... idem modelovat skrecka 🤐 mate nejake dobre rady? 😒