Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dm1 perfektna 😉 ako robis rezen, zachytila so, ze z puncoviny ale to este obalis do potahovky?
@mizulienka dakujem 🙂 . Nie neobalujem v potahovke len v nadrvenom kakaovom korpuse a trosku v hnedom cukre
Ze jaky tringelt som ja teraz dostala? Ujo mal platit 26,10 a dal mi 26,20!!!! 😀 😀 😀
práve boli po hrniec s polievkou 😀 😀 😀
baby konec srandy, idem upratovať a ešte jednu tortu mi treba do rána ... pekný deň ... ešte prídem večer
@lusil2005 bud rada , mne nenecha tringelt nikto ! len kamosky ☹ dokonca pre tu Montanu bol pan, ktory 3€ isiel hladat az do auta, bo ze ma len až 5€, najskor teda cakal, ze ja poviem , ze to je dobre, ze tie 3€ si moze nechat, ale ked som cakala, otocil sa a ze ide pozriet do auta 😠
a to idem este len nakupit!!! 🤐
@vecernicci ted jsem se dívala na Tom na tvoje dorty a zjistila jsem, že jsi mě inspirovala, když jsem dělala synovi dort na narozky mašinku Tomáše, tak ti moc děkuju a doufám, že ti to nevadí 🙂
@lusil2005 nádherný dort, ukládám jako inspiraci, jak prosím tě děláš ty zakroucené drátky, to nějak zohýbáš kleštičkama? a tentokrát jsi nejdřív vylila vrch a boky až pak?

@vinka - recept mám odtiaľto - klasika 2biele čokiny s 2šľahačkami som si nechala zovrieť, po vychladnutí dala na noc do chladničky, ráno som vymiešala na tuhú šľahačku a zašľahala som jemne do toho 2balenia mascarpone. Na jeden plát som dala medzi krém aj rozmrazené maliny, na druhý plát čistý krém. Chutí to naozaj božsky, sladký krém v kombinácii s kyslými malinami - chute sa cez noc prepojili a výsledok je neskutočnýýýýýýý 😵 😵 😵