Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@katulkaaaaaa tesiiiim moc na kozu 😀
Baby ja som prave skoro zo stolicky spadla a oci mi z jamiek vypadli!!!!!!!!!!!!!!! akoze isla som najst tu predajnu v novom meste co pisem cenu tych papuciek ze ci nemaju net a ja som tam nasla svoju tortu a svoje pernicky!!!!!!. Nie okopirovane moje veci to by mi bolo sum a fuk ale MOJA TORTA, na MOJEJ linke a moje pernicky!!!! 😠 . No vrchol drzosti ze si toto da na stranku predajna 😠 😠 😠
toto je moja torta a hned za tym obrazkom su moje pernicky 😠 http://jasticokolada.lepsiweb.sk/album/fotogale...
@dm1 No ty kokso!!!! 😲 😲 😲
CO uděláš? 😕
@dm1 no tak to bych tam na ně vlítla, jako že autorská práva a plaťte, jako to je teda drzost 😠
holky podívejte, našla jsem krásný čokotransfer, asi si tam zajedu to koupit, obchod je kousek od nás http://www.ceske-formicky.cz/?1597,enLANGUAGE_S...
HELP!!! Nemám kakao, mám rozbitých 8 vajec na dvě várky mramoráku a potřebuju kakový korpus!!! CO teĎ???
@zdenallicka a cokoladu nemas??
@dm1 no to je sila a ja som tu uz davno spominala,ze som tam bola a maju tam strasne drahe veci a o tych topanockach som akurat vtedy hovorila,ze za taku sumu to je hruza a veru tie ozdoby niektore tiez nic moc
@zlatat a tie kvety ako uz nevedia co by pytali
a niekomu sa zda draha torta moze si kupit v obchode zvlast ozdoby a to bude potom ina cena predrazena
@miciatko No mám, ale nevím kolik a jak a co a tak... 😲
@vecernicci tak ten je krasny
@zdenallicka zaklopat u susedov a pozicat si 😀 , alebo zafarbit hnedou
@desmodka Hnědou mi to nejde a nebude to chutnat po čokoládě...
@zdenallicka no ja bych tam skusila dat trochu na zafarbenie,alebo potom pockat a zajtra kupit
@zdenallicka roztop v mikrovlnke cokoladu a daj to tam tych 20-30g by ti malo stacit
@zdenallicka ja pravidelne klopavam u susedy ak nieco chyba a ona tak isto je to super ked sa clovek nemusi hned hnat do obchodu ak mu nieco ponahla
@miciatko jÁ to potřebuju upéct teď...
@yamahafazer jj maju tam strasne predrazene nielen postavicky ale aj pomocky
@katy1979 Na dvě dávky? Není to málo?
@dm1 My máme všechny sousedy na ho.no... 😒

@lusil2005 je suprova mna caka tento tyzden jedna taka. A nic tam nechyba tam uz nie je moc co dat jedine zeby aj dres alebo nieco take chceli