Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mia114 viem, ze baby robia vezicky na hrad z kornutku od zmrzliny, len rozmyslam, ci ti nebude kornutok velky, ked mas hrad len 11x11cm 😒
@mizulienka veď môže dať len časť kornútka, nie celý, nie?
@mariann2 rozmyslame rovnako 🙂
a mohli by ste mi este poradit, odkial objednavate? kde je to cenovo navyhodnejsie? 😕 velmi pekne dakujem... strasne ste zlate, hlavne na cloveka, co sa vam tu len sem tam privtrie... 😅 😵
@adka_praha myslíš PDT? ja objednávam z cukrarskepotreby.eu aj poštovné má fajn
ak potrebujem rýchlo tak z peceniehrou.sk to mám na druhý deň doma kuriérom poštou už neposielajú
@dadka212 viem, ze peceniehrou su ultra rychly, par krat som si objednavala od nich... 🙂 a to PDT neni teda nejake moc tuhe? to len to druhe PDcosi? 🙂 chcem si odrazu kupit vacsie mnozstvo, sa aj vacsinou oplati cenovo viac, ako po kile objednavat a cosi by to malo vydrzat (?) a nechce sa mi objednavat vzdy do rychla hmotu, ked mi pojde nejaka torta- co je posledny mesiac akosi ze 0 bodov- okrem tej pre svagra... ☹
@adka_praha ja dávam do mikrovlnky a pohodička 😉 všetky hmoty dávam nahriať, či WI, PDT. PDTŠ, SFV...ja sa s tým jedovať nebudem, akurát keď bolo vonku 35 stupňov netrebalo dávať nahriať 😀
@dadka212 😀 jaaaj jasne, skvele... 😵 no ked bolo vonku 35 tak mi nedrzalo nic, okrem tej hlupej cukrikovej... 😅 chceli v lete stojacu vilu a hmmm, hold smola teta, jedine tak ked si z dreva vystruhate... 😅 nakoniec chceli kitty... 😅
@cestovatelkaandrea ta je super to by ma bavilo 😵
@cestovatelkaandrea veľmi pekná je- potom nezabudni pridať tvoj originál 🙂 🙂
Ja som jej hovorila ze najmensiu tak 2,5-3 kg viem vykuzlit taku Kittinku ... bola by velka ako plech
@dadka212 . parádna @katulkaaaaaa - krásne
@tamichloe - úžasne potiahnuté na prvú
@janulkamartinko na zaciatok skusim len nejake kvietocky a abecedu, uvidim ako mi to pojde 🙂 skusim teda tie kvietky z toho smarflexu, marcipanom len potiahnem...dakujem za rady 😉
@adka_praha - krásna @lamps krásna víla a podobá sa.
@anibas 😀 ďakujem, ja som na ňu pozerala a nevedela som prísť na to, čo mi na nej nesedí. Už podstúpila plastiku - noštek som jej zmenšila, ale topánky jej obúvať už nebudem, položím ich na tortu vedľa nej, akože si vetrá nohy 😀. Dve z mojich štyroch ratolestí majú hnačky, tak to tu mám dosť kruté 😝.
Holky,kdo to nemáte daleko do Štětí, tak čongové nad tescem mají ty vypichovače a naznačovače v sadách od 39,-
Jiank všem ahoj,my jsme konečně přestěhovaný a od víkendu mám i zprovozněnou troubu,takže se brzo k vám zase přidám.

@lamps myslím, že to vôbec nebude vadiť 😉