Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@bzucinka2 - nádhera
@marci2305 @adul67 @pristela @dada78 - krásnučké dielka
Inak viete čo sa mi stalo?
Ja už chodím síce na nadstavbu a prax mám len raz za týždeň(praxujem tam, kde som praxovala), ale každý deň hcodím cez prestávku pozrieť majsterky a žiačky. A včera akurát zdobili medovníky. Kukla som do prepravky a takmer som odpadla. Asi 10medovníkov, totálne ale totálne ako keby mojich bolo=))))Som sa ich stokrátt pýtala, kto ich zdobil a či nie sú náhodou z minulého roka=DDDD No niekto má zrejme rovnaký stýl 😀
@pristela - perfektný SpongeBob 😵
@dada78 - krásna tortička 😉
@bzucinka2 - nádherné tortičky, ja žasnem, ako to stíhaš??? 😉
@marci2305 - šikulka, veeeľmi pekná torta 🙂
@mima595 - super futbalka aj ten perníkový veniec 😉
@yamahafazer - kráááásne torty, tá detská je nádherná 😵
@zdenallicka - ešte raz - nááááádhernééééééé torty, tá hnedo-tyrkisová - tak do tej som sa normálne zamilovala 😅 😵
@mia114 - perfektná práca - krásna tortička 😉
@jakelina - mňaaaaaaaaaam, tá čokoládová vyzerá božsky 😵 😵 😵
@adrianai - podľa mňa je torta perfektná 😉 , ja by som takú neurobila....
@katulkaaaaaa - veeeeeľmi pekné tortičky 😉
aj ostatné babulky, ste veľmi šikovné, stihla som kuk len posledných pár stránok, ale žasnem 😵 😵 😵
😀 😀 😀 holky pisem tete sms, na toho spongeBoba, že uz ma torticku hotovu, kolkko vazi, kolko stoji a za tym , ze vila zvonilka s coko plnkou ako si zelala 😀 😀 😀 😀 teta vola v sekunde , že cokoládová? víla? to fakt? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
holky inak v lidl maju 10ks vajicok za 79 centov velkost L to su tie najvacsie, ich ted mam a normal davam o jedno menej do vsetkeho 😝 skoda ze sa vajka nedaju zamrazit 😀 😀 😀 😀
@jakelina cicus robis ju uplne tak isto ako z poťahovky take tie slzicky das tuhnut do chladu, nie pruzky igelitu ale papier na pecenie, nastrihaj si sirku ake ich chces mat dlzku skus, prehnut papierik ako jeden "lupienok" masle a uvidis dlzku, poloz paieriky na papier na pecenie nalej na to cokoladu , zarovnaj nozom , chvilu pockaj trochu stuhne, pak povyberaj opatrne tie pruzky papierikov aj s cokoladou , zloz do tej slzicky-lupienku a postav si to na podnos krajom dole aby ti to stalo 😀 a daj tuhnut do chladnicky za minutku uz mas hotovo a mozes dat dole papier
@dadka212 co si šiši? ved s tym ide uuuplne lahko robit a vypada to na tortickach uuuzasne, natlacis hmotu, zrezes, este dotlacis prstami, šupnes na chvilku do mrazaku , vyberies pak polozis na stol vrchom dolu, podvyhnes formu hore a perlicky ti aj same zostanu na stole a ked nie tak staci amlinko spickou nozik jednu poposunut 😉
@mia1111 Ukládej, jsem potěšena..🙂
Baby všetke torty kráááááááááááááááááááááásne.nenormálne kráááááááááááááááááááááááááááásne.Dorobím moju na krstiny a ukážem vám moje. 😉
@zdenallicka fešanda načom fotíš tvoje torty?To pozadie myslím je krásne 😉 prezrad 😀
@adka_praha prečo by nemala chutiť?jasné,že bude. 😉
@vinka Díky..🙂 To "pozadí" je bílý papír A3 z papírnictví za 8,-. 😀
@vinka robim cudzim ludom, ktorym som este nerobila, tak mam trochu stresy... ved vieme, aki vedia byt ludia... 😒
Baby pomooooooooooooooooooooooooc ako sa robí s tou postielkou patschwork.Neviem to poskladať
☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

@zdenallicka - tá hnedo-tyrkisová torta je neskutočná, toto je perfektná kombinácia farieb 😵 😵 😵 . Ja už dlho hľadám tortu, ktorú si urobím na svoje narodeninky, nebude Ti vadiť, ak si ju uložím pre inšpiráciu? 😵 😵 😵