Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dadka212 aj oni vedeli. Dohoda bola, že za 40 eur a ja som od neho pýtala 36, ani ďakujem sa neunúval povedať. Nepoďakoval ani za tortu a ani za zľavu. Čo k tomu dodať, viem, s kým som mala tú česť. Ale piecť im už určite nebudem 😔, nech si dá niekde upiecť lepšie, lacnejšie a krajšiu tortu. Ja robím torty s radosťou a som veľmi rada, keď potešia obdarovaného.
baby ak načnete ten smartflex tak zbytok mávate v chladničke alebo len tak volne to vedierko pri izbovej teplote?
baby tolko tort pribudlo za chvílu dufam že som vás všetky olaikovala su všetky prekrásne 🙂 😉 a dakujem aj ja za laiky 😉 a idem čítat 😵
Joj baby ja nemám teraz už žiadne tortičky.Normálne mám strach,že sa budem nudiť ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Neviem čo budem robiť ☹ ☹ ☹ ☹
babulky, robili ste uz niektora tortu slniecko? ak ano, mohla by som poprosit nejaky super postup? dakujem 😉
a este som sa chcela poradit, co by ste mi poradili urobit pre 15 nast rocnu slecnu?
neviem, či sa nedajú. Ja si mrazím bielky keď mi zostanú a dajú sa po rozmrazení krásne vyšľahať.
susedka ma celkom potešila, dcéra - puboška že si neželá tortu, tak budem mať voľno zajtra, konečne 😅 aj som rada, dnes bola u nás oslava až do 20hod, zajtra u naších, tak si to môžem trošku vychutnať a nemusím myslieť na to že ma ešte čaká robota. Doobeda som dokončila ešte pre kamarátku - jej tatinovi k 51, dala si fotku z TOM, tam má ešte aj loptu,ale teda na to už ozaj dnes nebol čas, ona si tú tortu zmyslela až vo štvrtok 😅
popridávali ste náááááádherné tortičky 😵 😵 😵 😵 😵
@janulkamartinko oprávnene máš z nej radosť. Je krásne vyzdobená a aj potiahnutá.

@anibas ta gejsa je nadherna
@pristela co sa ti nepaci na tej torte vsak je krasna
ja som minule uz aj 5eur posielala na ucet co som nemala vydat. a take ceny ze 19ci 24 ani nehovorim zaokruhlujem bud na 20 alebo 25 tak aspon nemusim hladat drobne po byte.