Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby ake krasne torticky ste porobili,vsetky chvalim
@eliska22 tak jí udělej ještě o hlavu kratší, jako v pohádce (teda o krk) 😀 😀 😀
nieje neskoro,len to je akurat to stretnutie v trencine. . .
@mizulienka Luci a nemôžeš urobiť nejaký kelímok jogurtu veľký?
@vlada111 mna tiez napadlo, ze nejaky ich vyrobok, ale ked to je rozluckova torta, neviem....myslis, ze moze byt taka, aj ked odchadza z firmy?
jej babyyyy toto su ake vianoce???? vlocky od @dm1 alebo @anibas, vykrajovacky od @daducha... ja sa tak tesiiiiim! 😀
inac @anibas, vsetkym mam "dovoz" folii zabezpeceny, len ty si moc daleko. mozem ti to poslat v tom baleni v ktorom to poslali oni mne, alebo - toho 26/11 budem v Levoci. mas to moc daleko?
baby ako sa poťahuje s RDI ?? uvažujem, či to neobjednať iba na poťahovanie...
Holky, mám dělat kamarádce na sobotu dort - studuje ekologii a jediné, co mě napadlo, tak udělat jen čistý bílý, nebo nějaký jemný mramorový potah a na to vymodelovat popelnice na třídený odpad a připsat jméno. Není to blbý? Prosím o váš názor případně nápad...
@eliska22 na tej torte sú tieto vypichovače všetky kvietky. Ja ich mám, tak to dôverne poznám 😀 http://www.cukrarshop.sk/cukrarshop/eshop/3-1-V...
@mizulienka a odchádza, že sa s nimi nepohodol? Keď tam bol spokojný a odchádza v dobrom, prečo nie?

@eliska22 je úplně super, akorát fakt ten krk 😉 a nejde trochu zmáčknout dolů, aby se jí zkrátil? 🙂