Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
holky, prosím vás, nemáte niektorá niekde ulopžený postup na snehulienku a 7 trpaslíkov? Čo som si dala do googlu obrázky, tak vňčšinou sú také maličké, že ťažko pomocou toho niečo spravím - zvlášť nevidím poriadne tie ksichtíky trpaslíkov.
Snažila som sa niečo nájsť na tej ruskej stránke s postupmi, no prehrabávam sa v nej už pár hodín a už ma to nebaví ☹
@zlatat a tady máš k tomu Sněhurku http://dorty.artmama.cz/snehulienka-figurka
ahojte
neblbne vam niako konik?lebo mi nejdu odoslat spravy niektore 😠 ani fotky mi nechce pridat 😠 co som robila muffiny muzovi
Taky mi to blbne
no nic fotky mi nejdu pridat 😠 skusim zajtra
musím se pochlubit....dlouho jsem pročítala Vaší diskuzi a váhala jak udělat dort jako úplný laik pro mojí dcerku k 2.narozeninám. Nikdy jsem nic podobného nepekla, ale naše šikovná babička mi poradila recept a vrhla jsem se na to....a tady je výsledek 😉
Je to super a baví mě to, takže kdo váháte zkusit hurááá do toho 🙂
@kagatkaga náhodou na poprvé je úplně super 🙂
@yamahafazer krááásný mufinky 😉
ahojte, krasne medovnicky ste popridavali, mna cakaju zajtra, ale len pecenie zatial 🙂
inac co sa tyka postoju okolia k mojmu peceniu, aj v mojo okoli je par ludi takych, co si neodpusti poznamku, ci sa nudim pri 2 detoch...stale ich odbijem, ze jasne, ze nudim, ze este chceme tretie, nech sitroska vyplnim cas 😝
babulky prosím nemáte fotopostup na traktor malý na tortu, prosím, dakujem
Mám: brečtan+ vločky - Lukika, Katy1979, Danciacik
Vločky - Desmodka, Dada78, Mia1111, Lusil, Lucula, Vlada, Adrianai, Yamahafazer, Dajna11, Mrka, Pristela
Píšte do IP mená, priezviská, adresy a PSČ
ďakujéém
@anibas mne nejde posielat posta 😠 stale mi pise,ze porucha nieje vo vasom prijimaci tak ti napisem adresu na facb do spravy a moc dakujem za kupenie 😵
DObré ráno, sladké holky..🙂 Jdu se s váma poradit - peču na zakázku vánoční cukroví, asi 20 druhů a mám dotaz - kolik si mám vzít za kg? Je tam klasika (linecké, rohlíčky, perníky, tlapky, ořechy) a taky novinky (kávové slzičky, čokoládové hvězdičky..) a pak nepečené - kuličky (různé), piškotový salámek s kokosem, zasněžené kopečky....
Tak kolik??

@vecernicci kostelíček je pidi malinky