Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dm1 ach jaaaj 😉))))
ahojte kocky. pridavam svoju stvrtu marcipanovu tortu. robila som ju pre kamoskinho syna k prvemu rociku. dufam ze sa jej bude pacit 🙂 ten ujo v strede ma byt saso, manzel sa spytal ci je to vodnik 😀
citam vasu temu uz velmi dlho a vdaka vam som sa veeeela naucila a tiez ma to chytilo. takze dakujem a dufam ze sa to bude zlepsovat, lebo je dost nedokonala. obdivujem vsetky co robite popri malych detoch 😉
dievcata, ked robite krem zo salka, kolko masla davate na jedno salko? dakujem
@stankapk krasna torticka so sasom :0)
@mizulienka dakujem za typ ale take uz ozaj mam 😉
@mizulienka ja davam 300g
baby a to davate len salko a maslo? nedavate tam este aj puding? nie je to tazke? ja davam stale puding karamelovy,alebo mucnu kasu a je super
Našla jsem levně tu cesmínu. http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=49633336&tab=1
baby netusite aka je najmensia abeceda teda pismenka?
lebo chcu jednu firemnu ale si tam vymysleli tolko pismen ze netusim ako ich tam natlacim
@jakelina ty si spominala, ze si robila pernicky od sofi, mne sa to strasne lepi, co som urobila zle? mam pridat viac muky? isla som presne podla receptu 😒

Holky prosím, jak vypadá to kakao co kupujete v Kauflandu, to tmavé. Je v krabičce??, Děkuju moc, nevím jaké mám koupit, doma mám nějaké v sáčku a dala jsem dnes dvě lžíce a je to světlounce hnědé. 😒