Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte znova,
chcela som sa spytat, co ma clovek robit, aby mu niekto odpovedal v tejto diskusii? 😉
Chodila som sem vela tyzdnov, citala, studovala, inspirovala sa, chvalila Vase vytvory, nieco upiekla, ale z x krat, co som sa tu nieco pytala, mi poradili asi 3x a teda pytala som sa omnoho krat viac.
Potom som to tu nacas opustila prave preto, ze sa mi nedostavalo odpovedi, pridem po case znova s otazkou a kde nic tu nic ... nie som nedotkliva citlivka, ale fakt ma mrzi, ked som ignorovana, ked som tu s vami fungovala a pomaly poznala vsetky vase torticky ...
Takze skusim este raz, viete mi prosim Vas poradit, aky namet torty mamine, ktora je uzasna kucharka, cize nieco z tohto sudka? Dakujem moc 🙂
@weirdo ja tu tiež málo chodím, lebo buď pečiem, alebo ak nepečiem, tak modelujem, prípadne robím kvietky - a to je časovo hodne náročné - alebo sa venujem deťom, nakoľko som na celú domácnosť sama.
Ja som ani neregistrovala, že by si sa na niečo pýtala. 😖
Ja by som spravila hrniec s polievkou a varechou - presne ako ti napísala @dm1
@gumkacka1 raději bych to nezkoušela s tím tvarohem...
@zlatat to je nádhera, jako živá kytice
@mariann2 krása, věřím, že to musí být piplačka, já mám raději patchwork košíkový výplet 😅
@weirdo ono je to asi tím, že tady se toho opravdu hodně popíše a někdy ojedinělý dotaz tak nějak zapadne, nejlepší je ptát se na začátku týdne, pak už holky pečou a moc nestíhají, určitě tě nikdo úmyslně neignoroval. ten polévkový hrnec by nebyl špatný...
@weirdo skus si pozriet tento obrazok... mozno sa ti bude pacit 🙂 http://www.google.ie/imgres?q=cooking+pot+cake+...
@weirdo ja som na to myslela dnes cely den, ze ti idem odpovedat, aj som mala par obrazkov, ktore sm ti chcela dat...prepac, ale zabudla som 😒
niekde som videla taky vankusik a na tom zlatu varesku,
potom toto
http://cakecentral.com/gallery/1915199
alebo nieco, co baby spominali 🙂
@mizulienka - dakujem, ze si na mna myslela 🙂. Hehe, tato je paradna. Vidite, toto mne chyba, fantazia 😠

@79zuzana ďakujem - občas to nechápem ani ja 😀 😀 😀 ale asi to bude tým, že ma to strašne baví 😉