Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@daducha oki ak by som ju zajtra uvidela, tak ti ju kupim 🙂
@vecernicci dakujem ja som sa pytala na cenu 🙂
@alenv to mi je vzane luto... dufam, ze uz bude vsetko ok... 😨
@adka_praha už jsme zdravý, jen rehabilitace.. ale nemoc je za náma
@katulkaaaaaa jeeej tusim si vyhrala u kamky tie farby tak gratulujem 😵
@hejdita krasna barbie, moja malicka princezna bude mat na buduci mesiac jeden rocik tak jej chcem aj ja jednu upiect 🙂 dufam, ze sa mi tiez taka peknucka podari 🙂
@mia114 krasne detske torticky 🙂
@adka_praha velmi krasna je 🙂 taky netradicny tvar 🙂
@janulkamartinko nadherne torticky, ten hrosik nema chybu ... teda hrosica 😀 😀 😀
@ajkaag ta je teda roztomila 🙂 ako si prosim robila krem s mascarpone, nech ho vyskusam, kedze torticky robim vacsinou len pre nas doma a uz mi dochadza fantazia stale nejaky novy 🙂 ak to nevadi, ulozim si torticku, aby som "raz" okopirovala postavicky 🙂 aj to vyskakovanie je super
@79zuzana dakujem, to tu sikulky davali... tak som sa inspirovala tym tvarom... 😅 😵 dufam, ze nebude problem... 😅 😀
Baby co idete na stretko do TN dostali ste uz neaky mail o tom ???
@ajkaag - krásna torta a tie postavičky. neverím že je prvá
@janulkamartinko
@adka_praha - krásnučká torta
@hejdita - neuveritelné. Nádherné, úžasné. Veď tá bábika je úplne ako naozajstná!
@mia114 - nádherné @eliska22 nádherná.
@lussy23 dakujem 😵
@adka_praha že blbana 😀 ale aj tak je krásna
@hejdita pekmučka
@janulkamartinko krásne všetky
@ajkaag bude mat radost je krásna
@katulkaaaaaa katka, ty si vyhrala tie wiltonky od Kamky 😵 😵 😵 😵 blahozelam!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

@ajkaag krásna sa ti podarila 🙂