Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby uplne mimo temu, kto mal skusenost s bolavym uskom u deti, ake kvapky ste davali, dr ma dovolenku a ta co ho zastupuje uz neoordinuje 😠 mozte aj do IP, aby nam to tu nepomazali...ospravedlnujem sa za narusenie temy, ale potrebujemutekat kupit to. dakujem
@mizulienka trpěla jsem jako malá na záněty uší a naši mi vždy dávali do ucha vatový tampon se slivovicí a zabíralo to
@broucek2 slivovicu priamo nemam, ale mozno pomoze aj iny alkohol, vyskusam, dakujem 🙂
@mizulienka buroove kvapky ci ako sa volaju nemas? oblec a utekaj do lekarne nech ti nieco predaju. ja som aj tu sviecku kupovala ked maleho bolelo usko.
slivovicu sme veru zatial neskusali 😀
baby chcela som sa spytat, mam doma javorovy sirup, da sa aj z neho urobit cokopotahovka??? a aky pomer? 😕
@mizulienka ale 40% alkohol je silný 😨 nespáli uško ??
@anibas neviem, docitala som sa, ze burrowe kvapky, ako pisala katy.
@mizulienka cajocnikovy olej na vaticku 1 kvapku na noc 🙂
@lussy23 dakUjem 🙂
@dadka212 toto je kremovy podla mna 😉
preboha neradte niekomu marcipan na zaciatok! akurat minule som s pristelou zkonstatovala, ze keby som zacala s marcipanom (to je jedno ci pravym alebo mliecnym) tak s tortami seknem po druhej torte... zlate MMF!!!
Ahojte babule...😀 Kde zoženiem lacnejšie hmotu smartflex ako na stránke "pečieme s kamkou" Zdá sa mi pridrahé poštovné. Ďakujem vopred!
@dadka212 řekla bych, že to je krém, kdybys chtěla něco takového z potahovky, tak mě napadá snad jen vyválet nepravidelné válečky a obtočit to dokola, ale nevypadalo by to asi tak pěkně...
Já jsem dneska dělala ještě poslední várku perníčků, cukr jsem 3X prosela, zdobila jsem sáčkem
@marci2305 akurat sme o tom pisali 😀 tuto http://www.webareal.sk/vsetkopretorty-sk
@pipka
@mizulienka dakujem za rady o svieckach, v papiernictvach ani drogeriach som nenasla, ale v supermarketoch ano. velmi pekne dakujem. na dlhych dieloch tiez mali pekne, take tie dlhe biele ako pisala pipka. este raz vdaka za rady.

@zlatat to mléko je fakt blbé