Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci tie su nadherne 😵
Hezkou neděli, přeji.
Měla bych malý technický dotaz. Doposuj jsme dělala jenom jednoduché dorty, teď chci udělat tchýni k narozeninám patrový. něco na tento způsob. nebude to tak spadký,a le podobný. no a já mám starch, že mi to ten spodní neunese. na MMB jsme viděla i nějakej patrovje rozkrojenej a vypadalo to, že tam žádná výstuha není, tak nevím... jo a má ten dort být tak pro cca 25 lidí. tak já přemýšlím, jeslti není lepší udělat jeden normální a pak třeba 20 minidortíků... co myslíte?
@jakelina jej ako si robila tu vyzdobu do okna to si nakreslila a vystrihla ci si vytlacila uz hotove obrazky?
ta ovocna je mnam 😵
@lusil2005 ty si iny zivel taku tortu by som veru odhovorila
@bzucinka2 tak som presne myslela,ze aj tu to bude hlavne,ze som si nabrala plny ruksak pomocok 😀
@anibas tie tvoje torticky su krasnucke a ta kvetova teda bola robota tolko kvetiniek
@mizulienka tie detske su strasne pekne,ale tato hneda stou modrou to su moje farby 😵 krasa
děvčata moc děkuju za chválu, fakt je to teď můj kůň číslo jedna 🙂
@lusil2005 a co ho udělat jako když leží a fakt jen třeba podepřít hlavu 😉
@jituskak no tak minitorticky by som teda nerobila stym sa strasne narobis je to prplacka a takyto poschodovy ja davam spajdle do posledneho poschodia a obaleny kusok kartonu foliou,ale celu tortu neprepichujem ja davam len na to posledne podlozku a zalezi aj aka je velika
babulky, neviete mi poradit? dnes som si kupila v Jedote tu Rajo rastlinnu slahacku,ale to je nejaka velka skatula. V Agre je taka mensia a tu som spotrebovala celu na jednu tortu,ale tuto asi nespotrebujem celu. Da sa to potom nejako skladovat aj otvorene? Nemate vyskusane?
@mia114 krásnučk átortička
@jakelina krásne a aj výzdoba v oknách
@mizulienka @vecernicci @pipka @lusil2005 @livia76 nádherné dielka
@yamahafazer stáhla jsem to z internetu, vytiskla na tvrdý papír a vystřihla. Dám ti odkaz. http://www.i-creative.cz/2010/11/29/vystrihovan...
takže jestli to chápu, stačí dít buď špejle, nebo ten karton, jo? no, uvidíme. budou ty 3 poschodí stačit pro tolik lidí?
@vecernicci Díky... Kauf tu máme, ale nikdo do něj nejezdí, ale tak asi ho budu muset navštívit...
@lamps
@mizulienka ďakujem za rady 🙂 .................a ešte jeden dotaz,v tom 2deci kávy sa rozpustí to množstvo čokolády?čo z toho vznikne? 😕
@jakelina dakujem
baby potrebujem radu ako spravit kridla z coho taketo?ako postavicka bude z hmoty len neviem ako na tie kridla.dakujem
ahojte baby, mám otázočku 😉 .....nemáte náhodou recept na medovníkový adventný veniec? lebo našla som na nete a v jednom je 350g a v druhom 650g a v dalšom tuším ešte viac múky...........a teraz vôbec neviem, koľko toho tam mám dať....budem to robiť s kruhovou formou s priemerom 23cm...............dík za odpoveď!
@yamahafazer ja som robila vílu Zvonilku a krídelká som jej robila z plátkovej želatíny dr. Otker

@alenv no to je pravda,ye ked vidim niektore cukrarne co predavaju torty tak by som si tam v zivote niaku nekupovala ja som raz aj praxovala v jednej cukrarni a tam torty nerobili iba zakusky,ale ako ten krem co tam davali len sami tu fujha som len kukala ako v skole sme sa aspon ucili s kvalitnych surovin a nerobili sme ziadne tukace,ale pudingove kremy a ta hmota zo suseneho mlieka aj mne chuti len sa snou fakt hnusno robi zachvilu sa lame na kvety .A niektore baby su tak sikovne,ze aj cukrari profici co su v zahranici sa mozu skovat ako unas sa robia torty aby aj chutili aj vyzerali len skoda,ze malokto to oceni keby vedeli co je stym vsetkym roboty.