Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby ake plnky davate do marcipanovej torty??? a marcipan si kupujete??? alebo robite doma?? dakujem 🙂
Prosím o radu - dělám poprvé marokánky a do nich se mají dát mandle. Mám jen nejdřív spařit a oloupat, nebo je tam můžu dát jak jsou jen pokrájet? Díky
babyyyy, mam doma smartflex velvet a chcela som ho ist zafarbit a ja som ho truba mala v spajzi kde je chladno a je uplne tuhy, mam ho dat na radiator, alebo ako trocha rychlejsie dostat do spracovatelneho stavu, ja ho neviem ani z kyblika vybrat teraz 😀 😀 😀
@isabella_fly vytiahni ho aj so sáčkom.......a teda my sme museli sáčok roztrhnúť a odrezať trochu-koľko potrebuješ......a rukami vymiesiť.....on zmäkne 😉 on je vždy taký tvrdý, či je v špajzi alebo len tak na stole.....ale pekne sa dá vymiesiť 😎
@dada2007 vdaka, uz sa mi dari ho rozpracovavat 🙂
baby? nejde Facebook? ci to len mne?
@lusil2005 asi len tebe, mne ide normalne- na jeho pomery 😅
@adul67 krása a ty kytičky nádherné
@adka_praha jéééééé, ta je milá
@jakelina dakujem 😵 ... deti sa na nu vrhli jak kobylky... 😀 skoda, ze to nikto netovćil... ani sviecka sa nestihla zapalit... 😅 😀
haha akurat mi pisala byvala spoluziacka, ze co robim v septembri, ze si zajednava svadobnu a mozno aj kolace!!! 😲 😲 😲 😲 😲 ja som takto kolace este na svadbu nepiekla... teraz budem len stres z toho mat... ake kolace sa pecu na svadby??? je pre ne nejaka tipicka vyzdoba?????
@isabella_fly super, som rada 😉
@vecernicci to je suprové, tak to som ešte nevidela, ale super 😀 😀 😀 😀

furt přemýšlím nad tím jak udělat malýmu ke dvoum ročkům dort, má rád bagr, auta...