Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@miroslava124 podla mna mozes aj tym, baby opravte ma, ak sa mylim 🙂
@adul67 ja som už dvakrát robila túto, čo ju v diskusii písala Judit a je skvelá 😵 nie som veľmi tvarohová, ale je super
http://www.tortyodmamy.sk/content/svieza-tvaroh...
pekný večer žienky - ja padám už na hubu - od rána makám - plnila som korpusy na 4 torty a poťahovala a zdobila, dokončiť mi treba už len jednu tak na 5% ale nie som schopná 🙄 🙄 🙄 , zajtra máme v PO stretnutie - ešte som piekla korpusy na spoločnú tortu, chystám si veci na predvádzanie - no poviem vám - TORTY NECHCEM ANI VIDIEŤ !!!! 😠 😠 😠 😠 😠
@anibas a kolko tej zelatiny davas na to mnozstvo co pisala v recepte judit?
@anibas ja som na tom tento tyzden uplne rovnako s pocitmi ako ty. v zivote som nemala taky pocit ale teraz si hovorim ze torty nechcem uz ani vidiet 😔 . Mozno preto ze uz som bola nastavena ze budem "oddychovat" len pri 2 tortach a zrazu 4 - 2 co sa nedali odmietnut /svokra a kamoska co mi nosi hmotu z blavy 😝 / a som nato sama mm ma akurat dnes posedenie z rpace takze s malym za ritou...... ja este musim dokoncit 2.
@anibas ti verim, ja som mala minuly tyzden taky, 6 toriet som si nabrala ja tepsa a myslela som, ze koncim....ale asi mi nestalcilo, lebo som si na medzi sviatky zobrala 4...ach jaaj, clovek nepoucitelny...
tak nech vam dobre dopadne zajtrajsie stretko 🙂
poznam tam jednu pani z Kapusan, co tam ide 🙂
@dm1 ach jaaj Dani, to kolko si spala? tak drzim palce, nech ti to ide od ruky 😉
@mizulienka na 500 g tvarohu - puding z 270 ml mlieka a 1 želatinu za studena
@anibas dakujem 🙂
baby z coho by ste robili takuto muchotravku? z hmoty? alebo puncoviny?
http://www.umartina.sk/album/Detske_torty/slide...
@dm1 ja som dnes dala Filipa k mame na celý deň - od 7:30 som začala pracovať v kuchyni a jedla som len raňajky a teraz suchý rožok, dopíjam biela víno - čo sa zvýšilo z koláčikov - ta už mi asi šuští v hlave 😀 😀 😀
teraz deti zaľahli, idem do vane, utriedim si v hlave čo a ako na stretnutie - ešte organizátorka vymyslela spoločnú tortu a nikto sa nemá k činu, tak reku pomôžem bo trapas s tortou - mohla som ísť len s peňaženkou na stretko 😒 😖 do kelu !!!
@mizulienka to bude maličká tortička - asi 3 piškoty a vrch len hmota
@mizulienka ja som chcela "dovolenku" od 12.12. a mám znova 5 - ale neexistuje cez sviatky - pred a medzi - robiť tortu - ani pre anglickú kráľovnú !!!! 😉 😉
@anibas ja som tento tyzden nemala ani jednu a nechapem kolko veci som postihala, poupratovala, napiekla, ked ma clovek torty, tak vsetko ide bokom 😒 mohla som aj ja povedat, ze nevezmem, ale ked objednavali, tak som bola rada, ze juj torta, ale teraz by som aj polenosila cez sviatky 🙂
@mizulienka to je taký začarovaný kruh: Nemáš - chceš .... Máš - nechceš 😀 😀 😀
A ešte naša TORTA SNOV - má byť 3-poschodová 😅 😅 😅 Keď mala Katka na 6 rokov, tak aj Beba chce na 15 r. 😀 😀 😀 😀
@anibas presne 🙂
@anibas uz ma aj vybratu aku chce? 🙂
baby este vam toto musim poslat a idem spat, nechapem....je ich tam viacero takych malovanych....
http://www.ikrealitka.sk/torty/torta.php?torta=165
@mizulienka na 2x zo 4vajec, na 3 1x z 6, do klasickej okruhlej, na plech z 8v na 2korpusy, z 10v na 3 pláty 😉

@mizulienka ďakujem. plnka je cukor kr.,kakao, žltka a hera