Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
musim vam tu dat jeden vtip, mne sa teraz tak hodi do atmosfery pecenia, ja už mam tyzden z neho fajn naladu:
Príde podnapitý študent na skúšku z chémie. Vytiahne si otázku:
Rozdelenie sacharidov (cukry). Sadne si a napíše "Kryštáľový a práškový" a
odovzdá skúšajúcej profesorke. Tá mu na to povie:
Keď napíšete ešte jedno blbšie rozdelenie, tak dostanete skúšku.
Študent si sadne a napíše "Vanilkový a škoricový".
@jajuuus ja pouzivam uz len PDT, potahuje sa s nou super a aj krasne vonia. ja tie hmoty nejem,ale myslim,ze je aj celkom dobra 🙂 RDI neviem ani co to je,tak neporadim. Z PDT som uz aj modelovala postavicky, teraz v zime je to v pohode,ale v lete urcite nie. v lete este mozno PDT special.
Baby odkial berete inspiracie..uz mi tu jedna pani poslali link ale neviem to uz najst
prosim prosim radu... zmrazeny krem, ako s nim nalozit po vybrati z mraznicky? vdakaaa 🙂
@evelin116 trebárs tu http://www.tortyodmamy.sk/foto-postupy, alebo na dortomanii, ale tam musíš byť zaregistrovaná
baby potrebujem znova poradit....zabudla som vcera urobit slahacku s cokoladou na ten mascarpone krem a dnes na obed to potrebujem plnit, rano som si uvarila slahacku s coko, chladi sa to, vychladi sa mi to dostatocne v chladnicke? mari sa mi, ze niekto spominal, ze to dal na 2 hodky do mraziaku, mate s tym skusenosti????
dakujem
@dadka212 dani mas nadherne torty, kde chodis na inspiraciu? tie farebne kombinacie su perfektne.
@anibas prekrasne torty
Nádherné dorty tady zase přibudly, já teď dělám jenom cukroví na Vánoce a děti nemocné, tak na nic jiného ani není čas...

@jajuuus - s PDT, RDI je pre mna este viac zuvackova...ako potahuje sa s oboma fajn,alesPDT aj nieco vymodelujem