Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci když já teď nemám peníze na nakupování a jenom jednu věc se mi nechce kupovat, kvůli poštovnému. 😒
@vecernicci no právě já taky dělám mléčný marcipám a fakt se mi nelíbí, že to není uplně bílé.. já to prostě objednám.. prosim tě a použila jsi i tu tekutou někdy? Já nevim kterou
@jakelina by mi to otrepal o hlavu, bo maly fracek, že: ja som si toltu u teba vybjednal 😀 už lok dopledu !!!! 😅 😅 😅 😅
aj ja som na na to z MMB cakala hoooodne dlho ☹ a tiez som to mala uz aj dlho zapaltene ani na maile vtedy neodpovedala a ked odpovedala tak, ze ma novy tovar nech este popozeram ci nieco nechcem 😠 som vtedy tiez ponahlala s perlami a nic , nakoniec ma zachranila lusil a poslala mi na požicanie 😉
@jakelina http://www.google.sk/search?q=passionflower&hl=...
@pristela keby ale ten môj nebol prieberčivý 😖
@alenv já používám jen tu práškovou, ta tekutá prý mění konzistenci hmoty, ale to ta prášková trošku taky, ale dělá se s ní v pohodě 😉
s penězma mi ani nemluvte, jsem 5 měsíců bez práce a nemůžu nic sehnat, ještě že manža solidně vydělává a já mám něco za dortíky 😝
@zlatat říká se, že komu doma kvete mučenka, tak to nosí neštěstí, to je taková pověra, ale marcipánová neublíží 😀
@vecernicci do kelu, to mi ani nevrav - minulý rok nám v dome zakvitla a ten rok bol pre nás najhorší aký sme mali - 2x sme prišli o bábätko ☹
@jakelina kašlem naň, je to makačka a neviem ako by som ich mala robiť 😖
@zlatat mně o té pověře říkala babička, že se to prý kdysi říkalo, že jim taky kvetla a něco se stalo, už si nepamatuju co, ale pak ji dali pryč
a s miminkama je mi to líto, vím jak ti je, já jsem měla jednou mimoděložní a přišlo se na to za pět minut dvanáct, už mi praskl vejcovod 😢 ☹
@vecernicci to ma mrzí 😢 ... ešteže na to prišli a nedošlo k najhoršiemu
@zlatat mamka mi vždycky říká, ať se nestresuju, že to asi mělo být, že co je mi souzený, tak se stejně stane a tak nějak tomu věřím, něco zlý je vždycky pro něco dobrý, člověka to posune dál 😉

@jakelina já právě dělám jen mléčný marcipán a tak se bez běloby neobejdu, ale ta sypká je úplně super a když se rozředí alkoholem, tak s ní jde malovat bíle 😉