Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@anibas přesně tak jsem to dělala, ještě jsem se dívala na www.youtube.com, takže postup jsem věděla, ale to jsem nečekala, 1.obr, focen hned další po 1h, Proč??? a čím podsypáváš hmotu?mě se to pořád nějak lepí, začla jsem pravda teprve včera, tak to chce určo praxi s WI 😀
babyyyy, práve mi volali, že zajtrajšia oslava sa odkladá na sobotu, no paráda, ešteže som robila salkový krém, nie nejaký tvarohový... 😒
@mizulienka mám otázku na mascarpone krém 😅 .....chcem robiť dvojposchodovú, ale nie velkú preveľkú(spodný korpus 23cm a vrchný 15cm)...bude mi stačiť krém z dvoch šlahačiek? 😕 to ma napadlo teraz 😝 tortu robím v najbližšie dni......v nedelu je oslava(2x sme prekladali kvoli malého chorobám 😒 ) dakujééééééém
Tak pridávam zatiaľ vymodelované samotné hasičské autko 😉 Robila som podľa fotky z netu, ale prispôsobila som si ho podľa seba 😀
baby už sa opakujem ale prosím kde kupujete ten smarflex

@lifinka - mne sa na modelovanie osvedčil smartflex velvet, aj keď začínala som tiež s WI - tú teraz používam len na poťahovanie. Smartflex krásne rýchlo schne, WI sa aj mne lepilo pri modelovaní - hlavne keď som ho zafarbila na sýtejšiu farbu... 😉