Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte! Som v peceni uplny zaciatocnik a chcela by som vytvorit svoju prvu tortu. Viem, ze tu preberate zlozitejsie temy, ale nemohli by ste mi poradit nejaky jednoduchy recept na cesto a nejaku dobru a lahku plnku? Na nete (je toho vela, no rada by som urovila nieco, co je chutne a mate to odskusane... Dakujem vam za kazducku radu!
dievcata co s marcipanom co sa trhaaaaa???? 😠 😠 😠 😠 😠
ahojte koceny tak toto vam musim napisat, jedna zakaznicka si chce dat umna urobit velku tortu a tak ma poprosila ci by som jej nemohla doniest na skusku neake plnky , tak som jej dnes doniesla , tu mascarpone , nutelovu /maslo , vanilkovy cukor a nutela, a tvarohovu / tvaroh, vanilka a biely jogurt / pridala som aj jahody zvlast keby chcela ovocnu, pani sa robi nevem aka dama a skuste hadat ktoru plnku vyhlasila za nebicko v papulke
@mizulienka prídem z dofči a idem ku tebe drôtikovať 😉
@mizulienka a čo pipping? 😉
prosim baby,
ked robite dvojposchodovu tortu a ta horna je puncova, oddelujete nejako specialne od seba poschodia??? ja sa bojim ze mi ta vlhka puncova roztopi potah 😨
dakujem
holky mrknite : http://www.flickr.com/photos/14559934@N04/page6/ až oči mi vypadli 😕 😕 😕 😕 😕
Ja som tiez ten mascarpone raz skusala ,len tak narychlo, nemala som ho vecer predtym pripraveny, no bola to katastrofa, bol mastny a akosy sa mi potom aj zgrcol.
Mozno to bolo tou nespravnou pripravou, ale myslim , ze aj tak by nam nechutil. Mozno ho este raz vyskusam , ale presne podla receptu - ,,den vopred´´ a uvidim .....
@vecernicci dakujem krasne.... musim si tiez najst nejake dobre tajne miestecko......
@dajna11 ja by som dala tie ruze, su krasne.... 🙂
@vlada111 ty ides na dofcu? ty sa mas 🙂))) jasne pridi :0
@mamina1978 😀 😀 😀 ještě dvakrát tak tajnější 😀 😀 😀
a holky niekto tu pisal ze nema zehlicku na potahovky, ja ked som nemala tak som hladila s kovovou naberačkou na zakusky -taketo nieco : http://www.webareal.sk/formy-na-pecenie/eshop/6... a slo to uplne v pohode 😉
@dadka212 zlata torticka 😉

@mizulienka no tak piping gel ked mas tak by som to tym inak ten sirup je priehladny tak myslim ze by mohol byt a dava sa aj do MMF ako primes vacsej pruznosti ....ale neviem neskusala som este davat kokos na tortu... 🙂