Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
holky já dělala ten ted pařížský krém.. nebo ten ze šlehačky čokolády a ztužovat a neim proč, ale prostě mi tak nestuhl.. a když jsme dort krájeli tak jak je ten marcipán tvrdší tak to vytýkalo 😠 😠 😠 😠 😠 no měla jsem nerva.. myslíte, že mám dát třeba více ztužovače? Nebo doporučíte mi něco nebo nějaké výrobky, aby to prostě stuhlo pořádne, šlehačku jsem měla 33%
@mia1111 já mám suprové a hrozně levné.. ale na českém mimibazaru http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=49770903&tab=4 jsem opravdu spokojená
@desmodka krasne su aj ja budem robit slniecko zaciatkom februara
@janulkamartinko paradne a pre dievcatko som este auto nevidela a ta fifi je super
ahojte kočky
pridám aj ja moju včerajšiu,ďakujem všetkým čo mi pomohli keď som sa pýtala niečo,hlavne ďakujem @yamahafazer a @zuzana124 🙂
idem pokukať vaše výtvory,tooľko ste pridali,že nestíham kukať 🙂
@lucula73 teda perfektny je 🙂 sikula si 🙂 fakt krasne do detailov spraveny vidis ako si ho super zvladla
@yamahafazer moja ďakujem,veľmi sa im páčil ,ale veru som si poplakala pri ňom aj dva razy 😠 🙂
@lucula73 to sa musel pacit ved je taky suprovy,ze by sa snim aj odfotit dalo a je stym roboty taketo technicke veci do detailov robit daju zabrat,ale zvladla si ho nadherne fakt krasny je
@mima1311 myslíš McQueena ? http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/fotopostup...
@janulkamartinko ALE Fifi je náááádherná 😵 😵 😵
čaute kočky, nestíham všetky tortičky klikať "páči sa mi" - to budem tak postupne, ale všetky sú nádherné, fakt
Dlho som tu nebola, lebo som sa ani nemala čím pochváliť - od polky decembra som nemala žiadnu objednávku a najbližšiu mám až na 4.2. 😢
Ale dnes som upiekla jednu pre mojich chlapov - dnes má synátor meniny a v pondelok mal manžel narodeniny.
Tak si trochu zamaškrtíme
Skúšala som maľovať na tortu a celkom sa mi to zapáčilo 😅 😅
juj ake krasne torticky ste dali, potom poklikam, ja som dokoncila cokoladovu co bude zaroven aj sutazna
idem spratat ten bordel, cokoladu budem umyvat hadam aj o tyzden , to je tak ked mi krpec asistuje :/
Ozaj, tá moja torta je potiahnutá pravým mandľovým marcipánom - teda poviem vám, velebím toho, kto vymyslel Tylo prášok - zamiešala som ho do marcoša a nechala postáť, no a vďaka nemu sa mi podaril vyvaľkať na 3-4 mm a netrhal sa mi .... jupíííí 😅 😅 😅

ďakujéééém @dm1 nie Danka 😀 😀 😀 jednu v utorok a tie 4 v piatok - to je ukážka vnútra 😀 😀 😀