Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lusil2005 ano su uz aj na FB 🙂 dakujem, ta kvetinkova je podla tej fialkovej a ruzovej, ale nepodarila sa mi tak ako som chcela 🙂
rezat ihlou= kravicku som si obtiahla obrysy a potom som zobrala ihlu a namiesto noza som to vyrezala ihlou a islo to super ako po masle lebo obluciky isli krasne nie ako nozom 🙂
@mariann2 ta orchidejka je uzasna, prekrasna 🙂
@yamahafazer tie kravicky boli pre dvojicky a kedze oslavovali na 2x tak chcela 2x2 len kremy boli dva druhy 🙂 a kvietky som pomenila , aby neboli uplne rovnake 🙂
@jakelina tady: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13414 s tym ze som to nemixovala, a robila som len z polovic.davky bo som sa bala ze to vyhodim ako minule coko mmf 😔 a liker som nedavala, my to nikdy nemame alkohol ☹ ale dala som malinko rumovej aromy
@lamps super, taka sms velmi potesi 🙂
@mizulienka ja by som do torty co ide tak daleko dala isto nejaky maslovy, bud karamel, vanilka, cokolada, alebo akykolvek pudingovy, napriklad malinovy a do toho maliny napriklad, mne ked povedia, ze torta cestuje, tak davam radsej taketo pevne, alebo kokosovy tvarohovy, proste hocijaky, kde ide maslo 🙂
@bzucinka2 mozem si ta aj ja pridat medzi priatelov? dik
@bzucinka2 aky je to vykrajovac na tie kvetiinky male z tej bielo zltej torty?
@vecernicci škoda, že tam paní nemá recepty(kosternovi) 😒
@1katuska73 veľmi pená tortička

@martinex Ďakujem za info.. 😉 Kde sa dajú objednať takéto pekné farby?