Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby , mne normalne zmizla mala stvorcova forma 😨 akoze nechapem, aj sampus s redbulom som si na to musela otvorit, este ze bola nova a piekla som v nej len raz 😠
@stankapk a to tu mam este topanocky len tie su neni este komplet a babo,ale to je z formicky a este kvetinku pod babo.Peknucka minie ja som robila stojacu tak ta je este podopreta nech dobre vyschne
@misa1982 to su tvoje prve torty? tak to sa ti krasne podarili 😉
@mizulienka jj poprve jsem delala prsa i kopacak!
@pristela alebo si nedala formu do vacsej formy? ja som tak minule polozila 😠
@jakelina 😀 😀 😀 😀 jaj 😀 😀 ale tortovnicka je vacsia , porazi ma , kupim si novu a pak ju najdem , len by ma zaujmalo kde ju pak najdem a pak ju synatorovi asi oplieskam o nieco 🙄 bo umyvacku vybera on 🙄 akoze uz mam len 3priborove noziky a lyzicky male kupujem kazdy pol rok-to chapem 😀 ale tortovnicku? 😕
@pristela já dělala tuhle a prostě ten spodek tu táhu sotva nesl..hele jak koukám na tu tovjí krivou.. ty jsi to spodní patro vyřezávala na to hroní? já ano.. a vlastně jsem vložila vršek do spodního.. jak se ti to dělalo? Mě docela dobře.. jinak formu máš zapadlou za mrazákem😀 tam jsem nedávno našla vše co jsem hledala 😀
Ahojte.prosim Vás ako mam spracovat marcipan ? maju ho v Lidli 200G za 0,99e dnes som kupila a po otvoreni je to vlačne,pekne to vonia,a taky je do zlkava....chuti dobre.AKO to dat na tortu.Dakujem

@yamahafazer toto vsetko si vymodelovala??? mam dost! ja som vcera modelovala tuto jednu minnie 2 hodiny aj s farbenim! esteze tortu si robi kamoska sama... vsetka cest 🙂))