Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mamina1978 dakujem... 😵
ahojte...
to taka krepa som.... 😖 chcela som skusit ten krems bielou coko, ale miesto masla dat to mascarpone (doteraz som ho robila maslovy) a som zobrala blby slahac a behom sekundy sa cely krem rozlial... nabuduce budem mudrejsia... ☹ ale tak chutit to bude hadam aj tak... som platy korpusove v tom vymacala, hodila medzi ne maliny a este poliala... 😒 vyzera to strasne... 😅
@adka_praha nic si z toho nerob... ked ta to potesi, pozeram food network kazdy den a ti svetovi kuchari, ked pecu torty, poleju ich a vyzeraju rovnako ako ta tvoja...takze vlastne si stvorila velmi famoznu tortu 🙂
@79zuzana potesilo 😅 😵 😀 dik 😀
@yamahafazer to sa aj mne stalo, že som dumala prečo mám na foto takú ako keby hmlu a potom mi mm vraví a nehrala sa malá s foťákom 😀 😀 😀 a jasné 😀
chcela som sa opytat babulky pouzivam MMF ale chcela by som skusit neaku inu hmotu najma na tvarovanie postaviciek a kvetiniek na potahovanie mi vyhovuje MMF aj nasim deckam chuti... co by bolo najlepsie na tvarovanie? dakujem za radu
@katulkaaaaaa mohla by som ťa poprosiť kúpiť aj mne ... ďakujéééééééééém 🙂
@yamahafazer ako furt tvoja torta zabitáááááááááááááááá
@vecernicci krááááásna lienka.Joj aj ja by som chcela takú raz robiť 😀 😀 😀
@yamahafazer krásne tie mickey postavičky 😵
@vecernicci Kraaaasna ,vesela 😵
@adka_praha no ja by som sa hned zakusla 😅 podla mna vyzera super! 😝
@lusil2005 dakujem 😵 ... hlavne ze chuti- teda mne isto... 😀 a ked ostatnym nebude, ostane viac mne... 😀 😀 😀 😀
a aky je rozdiel medzi tym velvetom a flower ???
kočky čo som odovzdala dnes tortu, tak teraz mi kočka píše, že či ju môže mať v noci v izbe pri otvorenej vetračke 😕 resp. ju tak má lebo ju nemá kde mať, keby mi to povedala, keď bola pre ňu, tak by som jej ju do zajtra podržala v chladničke 😠 je tam tvarohová plnka 😒 a to nehovorím, keď bola pre ňu, tak síce má auto, ale prišla peši a keĎže sneží, tak som jej dala tortu aspoň do megaigelitky aby nezmokla 😝 porazí ma 😅 a to v jednej ruke 4 kg tortu v druhej dáždnik.........
@anibas no to už som zistila 😀 ale tuším tu niekto spomínal, že to takto mieša presne tieto dve hmoty 😅 ja si myslím, že s tými americkými by to šlo, ale s týmito rubino to nejde, tie sú také háklivé 😖 ale už to nebudem skúšať miešať 😀 hej tiež si myslím, že je to o zvyku a o žehličke, ktorú nemám 😀 na MMF mi nebola treba 😝
@anibas Tie su teda nadherne.... 😵 😵 😵

@marci2305 ak myslíš farbu tej hrivy, tak to je žltá s hnedou 😉