Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
holky kraaasne torticky ste porobili 😀 notebook uplne ze sanka mi padla 😨 😨 @yamahafazer to ta beloba tak dobre chyta na farbu ze sa da s nou aj pismenka pisat ? 😨 ale uuuplne naj je ta babickovska, nadhernaaaa.
krasna je aj Kittynka 😀 a aj sudok a aj ostatne 😅 😅 😅 😅
babulky, krasne torticky!!! ja pridavam svoju vcerajsiu, som myslela,ze ju celu hodim do kosa.no nic sa mi nedarilo.. a nemam rada robit take chlapske torty 😝 to ma byt akoze kufrik s naradim no... 😖 dnes robim traktorik pre maleho chlapceka,tak na tu sa tesim 🙂 uz som urobila tu jogurtovu plnku. no mnaaam, dala som jahodove jogurty a jahodky na to este poukladam. to bude dobrotka. 🙂 prvykrat som robila jogurtovu a tusim uz inu ani nebudem 😅 plnka raz dva a vyborna 🙂
HOLKY MÁM JEDNU VELKOU PROSBU.. Před časem se tady objevila jedna vážně nádherná dortička - byla celá bílá na povrchu byl v pravé polovině dortu takovej krucánek (filigránek - asi přes nějakou tu stencil šablonu) a vedle toho nějaká kytička - vlčí mák, pivoňka něco podobnýho.. celý to bylo do bílo-červeno-černé kombinace.. nevíte čí to bylo? nebo nemáte obrázek? MOOOOOOOC PROSÍM!!!!
jeemine babyy, jaa som takyy blbec !!! 🤐 🤐 🤐 🤐 dorobila som tortu, vsetci doma sme ju pokukali, odsuhlasili, pofotila som ju, vlozila do pc , ale stale sa mi nejak nieco na nej nezdalo , ja moc nemam rada ked na torty chcu čísla, ako okruhliny v pohode ale take , že 36 no načo? a este pre ženu 😖 a kukam na foto a 3 naopak ???? no ne.... by vas?? jaa blbec !! akoze v pode sa dala opravit , len cele to fotenie 🙄 zbytočne a zas odznova 🙄 ach
@vecernicci sa specializujes na ovecky a kitty?
@pristela 😀 😀 😀 😀 sorry ale na tom sa neda nesmiat.
@katy1979 už to tak vypadá 😀 kitty, ovce a mašinky to je moje 😀
@vecernicci aaach jej, no to by sa mi veru nechcelo robit 😝 😀

ahojky, chtěla jsem se zeptat čokotransfér a práce s čokoládou, je tu některá? Jaká se na to používá čokoláda, musí být nějaká spešl na to? zaujalo mě to🙂