Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@alionuska ahoj citala som tvoje prispevky a vidim ze si moc sikovna potrebujem poradit nejaky dobry krem chcem skusit ruzicky z kremu
@monika76 krasna torticka
Moc děkuju všem za lajky, přiznám se ale , že ta hmota z marshmalow bonbónů je na můj vkus moc sladká, tak nevím, jestli příště nezkusit nějakou jinou 🙂 🙂
akoze mnaaaam 😵 kto tu daval ten mramorovy korpus, tak velika vdaka 😵 uz sme tortu nacali s karinkou, tej som obmedzila prisun, nech ju brucho neboli 🙂 a krem tvarohovy od judit
len rozmyslam, ako je mozne, ze ked som robila tortu k nejakej prilezitosti, ze mi to trvalo aj 6 hodin cisteho casu, co som sa s nou hrala 😀 a teraz skuska-rychlovka
moc děkuju za rady a inspiraci 😵 a smekám,že to děláte pořád a pořád 🙂 já u toho málem porodila křečka 😝
moje čtvrtá potahovaná, první modelování a děti to poznaly 😅
@vecernicci ty jo, to jsi měla hodně psaní
@jakelina tyhle přepěťovky jsem dělala ( takže znám všechny čísla a písmenka nazaměť), než mi neprodloužili smlouvu, a pro toho ředitele teď dělám dort k 70tinám 😝 , no nejsem já dobrák od kosti? 😀 😀 😀
ale strašně blbě mi na mléčný marcoš chytala barva, jak je mastný 😠
baby kde na TOMe najdem sutazne obrazky?chcem pozret a nikde to nevidim 😒 poslite link 😉
baby kde kupujete potravinove farby ? myslim normal obchod nie net...ja som uz bola v 3 obchodoch a nikde nic.. som myslela ze v potravinach take bude bezne dostupne 🙄
ahojcek chcela som sa opytat ci nemate niektora neaku torticku s benatskou maskou neviem nic pekne najst na nete :(

Inšpirovala som sa internetom 😉 tak keby náhodou prepáčte 😉