Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@ajka82 nádherná tortička @vecernicci perefektná @desmodka nádherné tortičky. Strašne sa mi páči ten panáčik s vláskami pri tej futbalovej torte @isabella_fly krásnučká tortička @jakelina krásna tortička @katmi veľmi peknučká tortička @miruska76 Krásna a Všetko naj prajem. @handulak krásna trotička @henikav krásne tortičky @monika76 nádherná
baby tie torty nema nikto ulozene s vlacikom alebo autobusom??? ☹
@vecernicci Tak toto je dokonale precízne urobené..Šikovné ručičky.. 😉 😉
baby T-Fornax z dubnice bude robit stretko cukrarske v TN na vystavisku predbezne 20.3 da este vediet kedy je mozne sa prihlasovat 😵
@zuzkat1 Jestli jednodušší to nevím, ale taky jsem s těmito barvami začínala 🙂 Ale časem jsem si už nevystačila jen s těmi základními barvami a tím, že jsou málo syté (např. jsem s nimi nikdy nedosáhla krásnou sytou modrou), černá se vůbec nedělá a taky jsem ji potřebovala... Jediné, které používám z těchto radši než gelové jsou citronově žlutá a malinově červená (spíš hodně tmavá růžová)...
@bzucinka2 ja mam len tieto
Ach spolubojovnicky moje, ani vam nejdem hovorit co sa mi dnes stalo... Najprv to musim predychat. Ale poviem vam - najhorsi tortovy den aky som dnes zazila...
Tu je jedna dnesna. Sugarveil krajka mi preschla a rozsypala sa, tak som musela carovat a za necele dve hodiny zbuchat dalsiu... (ma schnut 3-8 hodin 😅 ) Nakoniec z toho nieco bolo.
@lusil2005 nadherna je 😵
@yamahafazer dakujem 😵
@lusil2005 krasna je, ako sa ti nakoniec podarilo urobit ju za taky kratky cas?
@mizulienka nechala som ju schnut asi meter od radiatoru, a potom som ju odtial skrabkala asi aj chlpami na usach 😀
holky, čím to, pekla jsem srdce, korpus karamelový a po upečení 45min, jsem formu vytáhla a korpus se propadl???

@anibas tady ten v Kauflandu mají.